Mit tegyek ha 15évesen kell esetleg szülnöm? Elvetessem vagy ne? Az abortusszal a késöbbiekben lehet még gyerekem?

Betöltötte a 18-at ezek szerint akkor, ugye?
Hát, akkor ezt beszéljétek meg. Ha összeházasodtok, akkor nem kell elvetetned. De a részletek miatt menjetek el a helyi polgármesteri hivatalba, azon belül kell lennie gyámhatóságnak, és ott kérdezzétek meg, hogy a szülők nélkül össze tudtok-e házasodni!

szívesen! :)
nagyon szorítok neked, nektek!
Már csak azért is, mert lelkileg soha nem hevernéd ki, hogy ez a baba nincs többé. És látom rajtad, hogy akarod őt szeretni!
A párod dolgozik? Ha nem, mindenképp keressen munkát, hogy tudja mondani, hogy ő eltart téged!!! Ez fontos!

jaj istenem ti mind a ketten gyerekek vagytok!!
Miért kellene nektek már gyerek!!
Én biztos az abortusz mellett döntenénk!
Bocsi ha keménynek tűnök!!
Gondoljatok a picire , milyen lesz az élete, mert persze lehet hogy van lakás meg pénz ,de az nem minden ,a babót fel is kell nevelni és kötve hiszem hogy te 15 évesen erre érett lennél!!
Még én is megijedtem mikor terhes lettem ,pedig én már 26 vok!! Nem voltam felkészüéve!!
Gyorsan egy JÓ orvost, felkeresni és hidd el ugy fogja csinálni a műtétet hogy vigyázni fog rád!!
üdv

Nem értem, miért kell lepontozni azt, aki segíteni akar. De mindegy.
Sajnálom, hogy ketten vagyunk,akiknél 15 évesen már felmerült, hogy ha baba lenne, akkor azt nem öljük meg. A kérdező meg én.
A gyámhatóságnak pedig fontos, hogy a kérdezőnek olyan férje legyen, aki eltartja őt.
Mi ebben a 0%-os????
Gratulálok nektek...
szia én azt mondom hogy tartsd meg semmit nem veszthetsz.
De a házassághoz meg ugyan ugy kell szülöi beleegyezés mert kis koru vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!