Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek ha 15évesen kell...

Mit tegyek ha 15évesen kell esetleg szülnöm? Elvetessem vagy ne? Az abortusszal a késöbbiekben lehet még gyerekem?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 21:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. a 3dik video szörnyü nemtudom emberke hogybirnak yilet feltenni:(állatok
2008. dec. 8. 22:33
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

Betöltötte a 18-at ezek szerint akkor, ugye?

Hát, akkor ezt beszéljétek meg. Ha összeházasodtok, akkor nem kell elvetetned. De a részletek miatt menjetek el a helyi polgármesteri hivatalba, azon belül kell lennie gyámhatóságnak, és ott kérdezzétek meg, hogy a szülők nélkül össze tudtok-e házasodni!

2008. dec. 8. 22:35
 23/55 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen a segitséget:)
2008. dec. 8. 22:37
 24/55 anonim ***** válasza:
75%
istenem azt hittem, csak vmi számítógépes animáció! a hogynaról....de ez egy borzalom, amit nem is szabadna engedni, hogy létezzen! azt hiszem ma nem alszom :'( és teljesen megértelek téged, ha 15 évesen is megtartod a picit... én meg pláne meg fogom...bármibe kerül
2008. dec. 8. 22:38
 25/55 anonim ***** válasza:
32%

szívesen! :)

nagyon szorítok neked, nektek!

Már csak azért is, mert lelkileg soha nem hevernéd ki, hogy ez a baba nincs többé. És látom rajtad, hogy akarod őt szeretni!

A párod dolgozik? Ha nem, mindenképp keressen munkát, hogy tudja mondani, hogy ő eltart téged!!! Ez fontos!

2008. dec. 8. 22:38
 26/55 A kérdező kommentje:
énis megtartom remélem sikerül:)szeretném ezt a babát:)csak az enyém sneki nem veheti el:)
2008. dec. 8. 22:39
 27/55 anonim ***** válasza:
75%

jaj istenem ti mind a ketten gyerekek vagytok!!

Miért kellene nektek már gyerek!!

Én biztos az abortusz mellett döntenénk!

Bocsi ha keménynek tűnök!!

Gondoljatok a picire , milyen lesz az élete, mert persze lehet hogy van lakás meg pénz ,de az nem minden ,a babót fel is kell nevelni és kötve hiszem hogy te 15 évesen erre érett lennél!!

Még én is megijedtem mikor terhes lettem ,pedig én már 26 vok!! Nem voltam felkészüéve!!

Gyorsan egy JÓ orvost, felkeresni és hidd el ugy fogja csinálni a műtétet hogy vigyázni fog rád!!

üdv

2008. dec. 8. 22:51
 28/55 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem, miért kell lepontozni azt, aki segíteni akar. De mindegy.

Sajnálom, hogy ketten vagyunk,akiknél 15 évesen már felmerült, hogy ha baba lenne, akkor azt nem öljük meg. A kérdező meg én.

A gyámhatóságnak pedig fontos, hogy a kérdezőnek olyan férje legyen, aki eltartja őt.

Mi ebben a 0%-os????

Gratulálok nektek...

2008. dec. 9. 00:43
 29/55 anonim válasza:
87%
szia!szerintem ha mar 6 hetes trhes vagy inkab ne meny abortuszra!lassan 2 honapos vagy az mar egy pici elet!szerintem keso van mar!elobb kellet volna gondolkodni!ha megtartod akkor jo babazast!az en baratno 15 evesen szult es amugy nagyon jo anyuka valt belole!ja es sosem gondolkoz azon h :vajon majd mit szolnak az emberek: csak az szamit h te mit gondolsz!egy abortuszon ateset lany
2008. dec. 9. 01:55
 30/55 anonim válasza:
59%

szia én azt mondom hogy tartsd meg semmit nem veszthetsz.

De a házassághoz meg ugyan ugy kell szülöi beleegyezés mert kis koru vagy.

2008. dec. 9. 07:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!