Tudom hogy allig latni, de adhat némi hitet hogy sikerült a teszt alapján? 10.dpo
2021. júl. 6. 10:34
21/34 anonim válasza:
Utolsó, akkor hamarabb volt az ovud.
22/34 anonim válasza:
20 vagyok nem volt hamarabb lh tesztel néztem és a hőm is úgy mutatta, volt egy pár terhességem, és nekem 9 dpo n mutatja a 10 es teszt, van akinek lassan termelődik van akinek nem. És a 10 es már olyan érzékeny hogy a beágyazódás kezdetén is mutat halványan.
23/34 A kérdező kommentje:
Remélem azért sikerült. Higyjetek el hogy eloben latszik valami, ahhoz tudnam hasonlítani mint amkt valaki belinkelt itt teszteket, a halvanyabbikra hasonlít. Bena is vagyok meg a telefonom is es a kép nem adja vissza. Tegnap voltam 10 dpon es akkor csinaltam a tesztet es az a kis valami kb 1 perszen belül kijott es szaradas utan is ott van. Lehet mar az en agyamra ment, nem tudom. Többen vagytok akik nem latnak semmit mint én. Azért remenykedek🙏🙏🙏
2021. júl. 6. 14:10
24/34 A kérdező kommentje:
*1 percen belül
2021. júl. 6. 14:12
25/34 anonim válasza:
Kérdező vegyél egy 10 es tesztet és ha azon van 2 csík akkor van valami.
Megy a drukk🥰
26/34 anonim válasza:
Én látom mire gondolsz, de hogy most az a reagens helye, vagy száradási csík, vagy tényleg pozitív..hát az lutri. Pár nap múlva tesztelj újra.
27/34 A kérdező kommentje:
És azt barmikor megcsinalhatom? Vagy csak reggel?
2021. júl. 6. 14:16
28/34 anonim válasza:
Igazából a menstruáció elmaradása előtt nem kellene csinálni semmilyen tesztet, de hát ugye...
29/34 A kérdező kommentje:
Elnézést ha valakinek az idegeire mentem, nem volt szandekom csak még a halvany lila gondolat se volt tesztelés után hogy terhes lehetek es mertem belekapaszkodni ebbe a halványka valamibe😔
2021. júl. 6. 14:18
30/34 anonim válasza:
A 10 est délután is, mindjuk nekem akkorra erősödött az utolső terhességnél.11 dpon szerintem ha kibírsz 2-3 órát pisi nélkül, akkor az mutatja ha +, predictor mutatja szerintem legkorábban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!