Tudom hogy allig latni, de adhat némi hitet hogy sikerült a teszt alapján? 10.dpo
2021. júl. 6. 10:34
11/34 anonim válasza:
És milyen fajta? Csak hogy ilyen gagyit még véletlenül se vegyek
12/34 A kérdező kommentje:
pill belinkelem
2021. júl. 6. 11:18
13/34 A kérdező kommentje:
Pregnases a neve
2021. júl. 6. 11:19
14/34 anonim válasza:
Tesztelj 5 nap múlva és kiderül. Ez negatív. Sosem értettem hogy miért kell aktus után ilyen hamar tesztelni. És egyre durvábbak a kérdések.. mert egy dolog ha valaki már 7. "dpo"-n tesztel, de sokan úgy is teszik fel a kérdést, hogy nincs remény ugye, ha ez a teszt most ilyen?! Hát hogy a pcsaba ne volna.. nem kell ilyen korán tesztelni.
15/34 A kérdező kommentje:
En azert teszteltem ilyen koran mert amugy nem szokásom a tesztelés. Ides-tova 10 honap alatt most teszteltem harmadjara. Tehát azert teszteltem ilyen korán mert szokatlanul fáradt vagyok es enelygek, szédülök. Gondoltam hátha mar mutatna a teszt ha az esetleges babavaraatol vannak ilyen bajaim.
2021. júl. 6. 12:00
16/34 anonim válasza:
Ilyen korán ezek nem terhestünetek. Meleg van, kánikula. Azért szédelegsz. Igyál sok vizet.
17/34 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Ha te látsz ott valamit akkor miért kell ez a szavazás?
18/34 anonim válasza:
Ilyenkor már sokkal egyértelműbbek a tesztek ha pozitív: [link]
A felső 9.dpo az alsó 10.dpo
Mindkét terhességemnél korán teszteltem, ami nem színes, az csak a reagens helye.
A tiéden semmit nem látok sajnos. 29+4hkm
19/34 anonim válasza:
Kedves 18-as, a predictor early egy érzékeny teszt, a kérdező tesztje pedig ha jól tudom csak 25-ös. Ez még ilyenkor nem igazán mutatja ki a terhességet. Nem lehet összehasonlítani a te tesztjeidet az övével.
20/34 anonim válasza:
25 nekem 11 dpon mutatott valami halvány szöszta 10 esek meg már teljesen jól látszottak
A 25 ös10 dpon biztos full nega lett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!