Megnézitek a mai tesztem?
Csak én látok ott derengeni valamit? Élőben nyilván jobban látszik. Miután kész lett a teszt egyből ilyen lett.
28
De nem is mindenkinek egyforma az élete, tureshatara stb.... ezt sem kell elfelejteni. Nem vagyunk egyformák.
32#
98% csupa olyan van itt meg az ír ki ilyeneket akik az első 1-2-6 sikertelen hónap után pánikszerűen kétségbe van esve és már depressziós.. A másik tábor aki még a probálkozás előtt már rástresszel.. És kényszeresen vizsgálgatja magát..
34
Annak is nagyrészt meglehet a miertje.
Lehet hogy veszesen telik a biologiailag termekeny korhatara.
Esetleg van valami betegsege.
Nincs csaladja es nagyon vágyik rá.
A környezet piszkálja hogy mikor lesz már, esetleg a pár másik tagja türelmetlen vele.
Ezer ika lehet hogy valaki miért lesz ilyen. Nem normalis en is azt mondom ha valaki rastresszel de sokszor nem elitelni es belerugni kell még jobban az illetobe hanem megnyugtatni.
Sok ilyen van.Emlékszem régebben volt egy kérdés miszerint gáz e ha depis a csaj mert fél év alatt sem sikerült még a baba.Én írtam hogy nem kell még depizni hanem majd mikor lombikok sem sikerülnek akkor kezdhet kétségbeesni.Erre az egyik kommentelő gyökérnek nevezett engem.Szerinted 34-es normálisak?🤦♂️🤦♂️
Kérdező neked megy a drukk!
Ez már nagyon off, de nézzétek meg ezt a kérdést. Egyeseknek teljesen elborul az agya, ha gyerekről van szó.(ezt nem rád értem kérdező)
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!