Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézitek a mai tesztem?

Megnézitek a mai tesztem?

Figyelt kérdés

Csak én látok ott derengeni valamit? Élőben nyilván jobban látszik. Miután kész lett a teszt egyből ilyen lett.

[link]

2021. jún. 29. 06:58
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem meg az a primitív aki nem tud egy egyértelmű tesztet értelmezni.

Napi szinten van 2-3 ilyen debil.

Arról nrm is beszélve mennyi buta nő van aki nincs tisztában a legalapvetőbb biológiával, a saját teste működésével.

Szóval igen.. Gáz mikor ki teszi a frusztrált nő a negatív tesztet amihez segítséget kér értelmezni majd agyhalottazik..

2021. jún. 29. 08:50
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez 1000% negatív teszt. Az a kis valami amit látsz a reagens helye.
2021. jún. 29. 09:01
 23/46 anonim ***** válasza:
35%

21es!

Örülünk hogy te ennyire tisztában vagy mindennel az életben hogy másokat kioszthass! 😉

2021. jún. 29. 09:03
 24/46 A kérdező kommentje:
Elhihetitek, hogy tisztában vagyok vele, hogy működnek a dolgok. Láttam ott extra halványan valamit, amiről ki akartam kérni a véleményeteket. Tényleg igaz, hogy szinte semmi nem látszik, de nem gondoltam, hogy titeket ennyire zavarni fog egy kérdés. Csak pár kedves szót vártam, nem egy egész vitát. Az agyhalottas dolgot pedig visszavonom, azt sem lett volna szabad, ne haragudjatok.
2021. jún. 29. 09:27
 25/46 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező értjük mi a gondod, de hidd el, ha pozitív egy teszt azt látni fogod mert kb kiüti a csík a szemedet.

Addig meg marad a türelem.

2021. jún. 29. 09:46
 26/46 anonim ***** válasza:
Hanyas a teszt?10-es?
2021. jún. 29. 09:55
 27/46 A kérdező kommentje:
20-as teszt
2021. jún. 29. 10:05
 28/46 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, en teljesen aterzem a helyzeted. Annak aki evek ota vágyik babára szinte minden egyes jelet figyel es sokszor már szinte bebeszel. Ez teljesen normális reakció.
2021. jún. 29. 10:35
 29/46 anonim ***** válasza:
73%

28#

Nem értek egyet..

2 évet vártunk az első gyermekünkre.

Még se kattantam meg. Nem tesztelgettem eszetlenül minden hónapban,nem nyúlkáltam magamban, vizsgálgatva a mégszájam meg a nyákom, nem ovu teszteltem, nem másztam kényszeresen meg a férjemet. A sex nem muszáj volt hanem élvezet.

Nem hitegettem sem magam, sem férjemet, nem "hallucináltam" mindenfelé gólyákat meg terhes kismamákat. Nem irigykedtem másokra.

Helyette éltük az életünket, kirándultunk, szórakoztunk,szedtem a gyógyszert a problémámra és élveztük egymást.

🤷‍♀️

Nem mindenki kattan meg csak mert gyereket akar és nem jön azonnal.

2021. jún. 29. 10:43
 30/46 anonim ***** válasza:
58%

Egyetértek 29#!

Mi is 1 évet vartunk, 1 babat elvesztettünk, majd újra 4 hónap...

De totál amit leírtál...

Sosem írtam ki ide bugyuta kérdéseket, nem vizsgálgattam percenként magam, meg stb...

Mikor terhes lettem, el tudtam dönteni, mit latok a teszten. Pedig elég halvány volt. Egy ide kiírt kérdés helyett pedig 2 nap mulva teszteltem, ahol már biztos lett...

27hetes vagyok, szóval nem irigység szól belőlem, vagy stb...

2021. jún. 29. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!