Megnézitek a mai tesztem?
Csak én látok ott derengeni valamit? Élőben nyilván jobban látszik. Miután kész lett a teszt egyből ilyen lett.
Szerintem meg az a primitív aki nem tud egy egyértelmű tesztet értelmezni.
Napi szinten van 2-3 ilyen debil.
Arról nrm is beszélve mennyi buta nő van aki nincs tisztában a legalapvetőbb biológiával, a saját teste működésével.
Szóval igen.. Gáz mikor ki teszi a frusztrált nő a negatív tesztet amihez segítséget kér értelmezni majd agyhalottazik..
21es!
Örülünk hogy te ennyire tisztában vagy mindennel az életben hogy másokat kioszthass! 😉
Kérdező értjük mi a gondod, de hidd el, ha pozitív egy teszt azt látni fogod mert kb kiüti a csík a szemedet.
Addig meg marad a türelem.
28#
Nem értek egyet..
2 évet vártunk az első gyermekünkre.
Még se kattantam meg. Nem tesztelgettem eszetlenül minden hónapban,nem nyúlkáltam magamban, vizsgálgatva a mégszájam meg a nyákom, nem ovu teszteltem, nem másztam kényszeresen meg a férjemet. A sex nem muszáj volt hanem élvezet.
Nem hitegettem sem magam, sem férjemet, nem "hallucináltam" mindenfelé gólyákat meg terhes kismamákat. Nem irigykedtem másokra.
Helyette éltük az életünket, kirándultunk, szórakoztunk,szedtem a gyógyszert a problémámra és élveztük egymást.
🤷♀️
Nem mindenki kattan meg csak mert gyereket akar és nem jön azonnal.
Egyetértek 29#!
Mi is 1 évet vartunk, 1 babat elvesztettünk, majd újra 4 hónap...
De totál amit leírtál...
Sosem írtam ki ide bugyuta kérdéseket, nem vizsgálgattam percenként magam, meg stb...
Mikor terhes lettem, el tudtam dönteni, mit latok a teszten. Pedig elég halvány volt. Egy ide kiírt kérdés helyett pedig 2 nap mulva teszteltem, ahol már biztos lett...
27hetes vagyok, szóval nem irigység szól belőlem, vagy stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!