Megnezitek a tesztem? Ma reggel csinaltam de dolgoztam most van idom felrakni.
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 00:25
6/12 anonim válasza:
Nem lett volna kötelező feltenni, talán egyedül is meg tudod számolni azt az egy csíkot
9/12 anonim válasza:
Egyébként nem értem. Elmaradt a menstruációm, vártam vele még asszem 2 vagy 3 napot, teszteltem egy jó minőségű teszttel, olyan pozitív lett, hogy kiverte a szememet, hamarabb jelent meg mint a kontroll.
Mondjátok már meg, hogy mi értelme van gagyi, nagy hibaszázalékkal működő, megbízhatatlan tesztekkel szórakozni már az elmaradt mensi előtt? Aztán toljátok ide fel a képeket. Szerintem egy negatív tesztről aki nem vak, meg tudja mondani, hogy negatív. Vagy ott a csík, vagy nincs. Pont.
10/12 anonim válasza:
Az utolsonak tok igaza van, en is ezt szoktam irni az ilyen kerdesekhez, de mar belefaradtam, meg majd jon ugyis vki aki kontraz es irja h mi mekkora erzeketlen szemetladak vagyunk, el sem tudjuk kepzelni h milyen regota varnak ok a babara, bla bla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!