Megnézitek a mai tesztem?
Figyelt kérdés
Csak én látok ott derengeni valamit? Élőben nyilván jobban látszik. Miután kész lett a teszt egyből ilyen lett.
2021. jún. 29. 06:58
11/46 anonim válasza:
És ki kötekedik?Én meg csak válaszoltam.Nem értem mi rosszat írtam.Nyugalom.Akkor pozitív a teszt.Így akkor megfelelő a válasz?Én normálisan írtam,nem értem miért vagy ennyire frusztrált?!Nem is fogok soha többet válaszolni egy ehhez hasonló kérdésre sem mert nem bírjátok ha nem azt írják amit hallani akartok pfff
Szerinted csak te vagy ebben a helyzetben?
12/46 anonim válasza:
10-es szerinted én beszóltam azzal hogy MÉG negatív de 2 nap múlva ha nem jön meg a királynőnek akkor teszteljen újra mert lehet pozitív lesz már pfff
13/46 anonim válasza:
Szeretem mikor az kiállt agyhalottat aki képtelen egy szaros tesztet egyedül értelmezni 😂🤦♀️
14/46 anonim válasza:
Ha jól látom 25-ös a teszt szóval nem is csoda ha negatív még.10-es teszt lehet már mutatna halványan vmit.Vagy tévedek és nem 25-ös a teszt mivel nem tudjuk
15/46 A kérdező kommentje:
Az 1-es és a 4-es válaszolóra gondoltam. Nem tudom te melyik voltál.
2021. jún. 29. 07:56
16/46 anonim válasza:
Te jó ég...
1 vonal: negatív...
2 vonal: pozitív...
Szerinted hány csík van a képen?
1... akkor valószínű pozitív, csak hogy jobban érezd magad 🤦♀️
17/46 anonim válasza:
Én látom, hogy mi bizonytalanított el, de ez negatív még. Drukk!
18/46 A kérdező kommentje:
17-es: Köszönöm 🙂
2021. jún. 29. 08:10
19/46 anonim válasza:
Egyre több frusztrált nő rakja ki ide a negatív tesztjét, csíkot hallucinálva, aztán meg mindenkit elküld a bánatba. Én nem akarok senkit bántani, én is voltam ilyen helyzetben, amikor annyira akartam azt a 2. csíkot, hogy forgattam jobbra balra a tesztet, hátha látok derengeni valamit. De nem jöttem fel ide, hogy vadidegenekkel elemeztessem a negatív tesztem, mert tisztában voltam azzal, hogy hogyan kell kinéznie egy pozitív tesztnek. És éveket vártam arra, hogy ne csak pozitív tesztem legyen, de meg is maradjon a babám...Szóval én azt tudom tanácsolni kérdező, ahelyett, hogy itt "agyhalottazol", mert ki merik mondani, hogy negatív, inkább várj pár napot, tesztelj újra, és ha akkor sem lesz 2. csík a teszten, akkor próbálkoztok tovább. Ha meg lesz, akkor lehet örülni. Ennyire egyszerű és még csak gyakorikérdések sem kell hozzá. Lehet lepontozni.
20/46 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy valaki kimondja, hogy negatív, hanem hogy primitív. Persze itt arc és név nélkül mindenki nagy szájkaratés megmondóember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!