Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Terhesség?

Segítség! Terhesség?

Figyelt kérdés

31.napos ciklusom van ami 6 napig szokott tartani.

Május 12-dikén jött meg rendesen.

Most június 12-dikén meg jött de sokkal kevesebb mint szokott és csak 4 napig tartott a tegnap este haza jöttem és ki néztem a balkonra és meg láttam a kutya kaját és neki kezdtem öklöndözni ami végül hányással végződött. Lehetséges hogy a múlt hónapban eshettem teherbe? Mert olvastam olyant hogy van akinek a szervezete emlékszik mikor kell meg jöjjön meg stb .. tervezett baba lenne ha az lenne.

2021. jún. 28. 13:01
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Amúgy meg mi értelme volt hogy ide írj ? Oktatni akarsz? Lehet pont egy tízen akárhány vagy, és vered itt a nyálad a semmiért.

Fogd vissza magad, ha nem tetszik valami mondtam görges tovább...

Ne pazarold a drága idődet rám.

Szerintem van ennél sokkal jobb dolgod is.

2021. jún. 30. 09:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Az megvan kérdező, hogy azért kapod az ívet, mert vállalhatatlan a stílusod? Te kezdted a vergődét. Kaptál normális, segítő válaszokat - tőlem is pl - de te erre ezzel a vállalhatatlan bunkó paraszt stílussal reagáltál.

Tényleg jobb lesz a társadalomnak ha neked nem lesz gyereked!

2021. jún. 30. 10:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Csak az első kommentedet olvastam, ki mondta hogy mindenki akar kölköt? Van akinek az a pokol.

Ennyi zagyvaságot amit te ide nyáladzol. Atyaságos isten...

2021. jún. 30. 13:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, a helyesírásodról meg ne is beszéljünk
2021. júl. 1. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!