Missed ab? Lelki trauma. Segítség!
9 hetes terhes vagyok, viszont tegnap kiderült, hogy nem ver a pici szíve, így jövőhéten missed ab.-m lesz. Jó tanácsokat kérek, lelkileg összevagyok törve, enni nem tudok, nem bírom elfogadni, hogy az első babám meghalt. Egy kisebb babafelsőt fogok a kezemben és csak itatom az egereket. A családom is és a barátom is nagyon várta. Hihetetlen dolog.
Aki átélte már, elmondaná nekem, hogy fájt-e a műtét után a hasa vagy egyéb fájdalmai voltak-e a lelki fájdalmon kívül? Hány napig leszek a kórházban?
Én négy napot bent feküdtem előtte, hátha lesz, de nem lett. Vérzéssel kerültem be egyébként. A műtét rövid, altatásban zajlott semmit sem éreztem. Utána sem igazán, vagy csak annyira magam alatt voltam, hogy nem foglalkoztam vele. Vérzés csak közvetlenül a beavatkozás után volt. Másnaptól már csak pecsételgettem.
Rohadtul igazságtalannak éreztem, hogy mindez velem történik, és olyan volt, mintha a lelkem egy részét kitépték volna.
Egy kolléganőm, aki szintén átment hasonlón mondta, hogy ő tart a babájának születésnapot, és így könnyebb volt elengedni. Azt tanácsolta ne elfelejteni próbáljam az egészet, hanem eltárolni magamban.
Amint lehetett újra próbálkoztunk. Abból a napi aktusból jött össze a picikém, amikor elengedtem az előzőt. Gyertyát gyújtottam, és elmondtam neki, hogy mindig ő lesz az első, és szeretni fogom amíg élek, de nagyon szeretnék más anyukája is lenni.
Sors... vagy mindegy minek nevezzük a mostani babám szivverését akkor láttam először, amelyik napra az előzővel kiírtak.
Én néhány hét múlva a karomban tarthatom. Szívből kívánom, hogy mihamarabb épülj fel, és édesanya lehess.
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm és ez a hozzászólás sokat segített!
Én is remélem, hogy mihamarabb édesanya lehetek, és a karomban foghatom a kicsike kincsemet. Jó egészséget kívánok és boldog életet!
Szia!
Először is nagyon sajnálom, ami veled történt.:(
Velem tavaly történt ez decemberben, a 13. héten tudtam meg, hogy a baba már kb a 9. héten meghalt. Soha nem gondoltam volna, hogy velem ez megtörténhet. A genetikai vizsgálat előtt egy nappal kezdtem el vérezni és azonnal mentem a dokihoz, aki közölte a rossz hírt. A legdurvább az egészben, hogy végig a vérzés napjáig hánytam, de olyan rosszul voltam a 6. héttől fogva, hogy fel sem tudtam kelni, ezért is gondoltam, hogy a babával minden oké. Maga volt a pokol. A műtét egyáltalán nem fájt, a méhtágító felhelyezése kellemetlen volt, de akkor nem érdekelt semmi. Reggel kellett bemennem, nem ehettem semmit, 1-kor műtöttek és 5 körül mentem haza. Mindenki nagyon aranyos volt, a doki leült velem a műtő előtt és elmondta, hogy ez nem az én hibám és a következő biztos sikerül majd. Őszintén szólva utána való napokban pici megkönnyebbülést éreztem, de csak a rosszullétek elmúlása miatt. Pozitívan álltam a következő terhességhez, és ha lehetett volna azonnal belevágtam volna mégyegyezer. 3 hónapot kellett várnunk, viszont mi már a 2. hónap után próbálkoztunk. 5 hónapra rá sikerült a baba, de addig úgy éreztem, hogy megbolondulok. Borzalmas volt. Most vagyok 9 hetes és sajnos most is eddig végig hánytam az egészet. Nem tudok örülni a babának, rettegek, hogy újra megtörténik a tavalyi dolog. Ma megyek egy ellenőrző uh-ra, borzaztóan félek.:( Nagyon sokat segítenek a barátok, akik szintén átestek ezen, illetve én nyíltan beszéltem erről, nem titkoltam és az is segített.
Kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!