Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Terhesség?

Segítség! Terhesség?

Figyelt kérdés

31.napos ciklusom van ami 6 napig szokott tartani.

Május 12-dikén jött meg rendesen.

Most június 12-dikén meg jött de sokkal kevesebb mint szokott és csak 4 napig tartott a tegnap este haza jöttem és ki néztem a balkonra és meg láttam a kutya kaját és neki kezdtem öklöndözni ami végül hányással végződött. Lehetséges hogy a múlt hónapban eshettem teherbe? Mert olvastam olyant hogy van akinek a szervezete emlékszik mikor kell meg jöjjön meg stb .. tervezett baba lenne ha az lenne.

2021. jún. 28. 13:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ne húzd fel magad, én is futottam már itt bele hasonló válaszolókba, egy szimpla eldöntendő kérdésnél, így inkább nem is kérdezek már semmit.

Itt írtad amúgy a babás szót: " de tényleg nem gondoltam hogy babás lehetek,"

Csak mondom, mert kérdezted, hogy hol írtad :)

Amúgy tényleg nem lehet ennyiből megtippelni, hogy terhes vagy-e, mert a hányás is csak a kismamák 50%-nál fordul elő. Ismerek olyat, akinek ilyen gyenge vérzések miatt csak a 10. héten tűnt fel, hogy babát vár. Így én azt mondom, hogy ha gyanúsnak véled a dolgokat, akkor mindenképp tesztelj. Annál senki nem fog tudni okosabbat mondani,tapasztalatok ide vagy oda. Főleg, hogy a kutyakaja eleve büdös, hát még akkor ha 40 fok van mellette :D

2021. jún. 28. 22:43
 12/24 anonim ***** válasza:
Babás... most komolyan így kell használnod?
2021. jún. 28. 23:01
 13/24 anonim ***** válasza:
najó.... ez kész :DDDDD
2021. jún. 29. 08:15
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 11-es , a kutya kaját 5p az előtt kezdte meg a párom, a szagát nem is éreztem csak mikor rá néztem akor lettem rosszul.
2021. jún. 29. 10:29
 15/24 A kérdező kommentje:
12/13 fölösleges ide írni 🤭☺️
2021. jún. 29. 10:31
 16/24 A kérdező kommentje:
Jajj igen és ahol írtam hogy babás "lehetek" oda írtam a "lehetek" szót tehát nem írtam hogy már az is vagyok, csak hogy lehetek. Tesztet ma vettem holnap reggel el végzem.
2021. jún. 29. 10:34
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Hu de ostoba vagy te...

A "babás" kijelentésnél nem a lehetek/vagyok-on van a hangsúly.

De tessék...lehetsz e terhes..

Igen. Szexeltél vedekezés nélkül.

Nem, nem kell 100 tesztet venni.

Egy csomagban van 1,3 vagy 5 db. aminek évekig van szavideje.

Igen, lehet otthon tartani.

De te inkább ne szaporodj

2021. jún. 30. 04:32
 18/24 A kérdező kommentje:

Hát hagyjon már ezel a babás szóval 😂😂 mit kell itt vergődni?

Nem tetszik valami Hess innen köszönöm. Akor veszek tesztet mikor akarok jó? Nehogy már te mond meg nekem.

És vigyáz azt írtad inkább ne szaporodjak vigyáz nem hogy fordítva lesz 🙂 tudod nem szabad rosszat mondani olyanak akiket nem is ismersz meg persze másnak sem mert fordulhat a kocka!☺️☺️

2021. jún. 30. 08:53
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem értem miért jó ez nektek? Ez a rosszindulatú viselkedés.

Itt vergődtők mert nem ismer titeket senki.

2021. jún. 30. 08:55
 20/24 A kérdező kommentje:

Nyugi van jó?

De inkább azt nem értem ha nem tudtok rendes választ adni a kérdésemre akor minek kell írni?

Hát biztos unalomból, mi másért.

Vagy te is azért vagy ilyen kemény fejű mert téged is kritizáltak és akor utánozod a többieket?

Vagy okosnak teszed magad?

Még egy valami nekem nincs tapasztalatom az ilyen téren, nekem még nincs gyerekem.

De lehet amiben én vagyok jó aban neked nincs tapasztalatod.

És persze aki babát szeretne az már minden kis változást észre vesz és gyanakodni kezd hogy váljon most sikerült? Vagy mivan?

De bírom az ilyeneket akiknek már van 2/3 gyerek, azok már mindent tudnak mert hát ők már szültek egy párszor, és okosnak kebzelik magukat! De amiért neked más tüneteid voltak attól még nem jelenti azt hogy másnak is ugyan olyan tünete lesz mint neked.

2021. jún. 30. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!