Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a mindennapi együttlét...

Tényleg a mindennapi együttlét nincs jó hatással a babatervezőknek?

Figyelt kérdés

5 napot nyaraltunk, minden nap együtt voltunk, élveztük az életet, pihentünk és egymással foglalkoztunk. Pont akkor volt peteérésem a nyaralás utolsó napján. (LH teszt)

Természetesen együtt voltunk 😊 de akkor már 5.napja.

Elképzelhető,hogy ez nagyon rossz hatással van a kisfickókra?

Azért kizártnak tartanám,hogy ez miatt nem sikerülne.

2021. jún. 25. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sikerülhet, de ne görcsölj rá már a legelején. Készpénznek se vedd, hogy most sikerült, mert az csak nagy csalódáshoz vezet. Sok sikert!
2021. jún. 25. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem a legjobb mert nincs idő arra, hogy a legjobb minőségű sperma termelődjön, viszont ez biztosan nem ok ahhoz, hogy ne jöjjön össze. Egy egészséges férfi így is képes megfelelő spermát termelni, maximum fele annyi fog olyan menőn úszni, de így is milliókról beszélünk, amiből elég egyetlen egynek célba érnie. Drukkolok! :)
2021. jún. 25. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán összejöhet így is, vagy nem, sok dologtól függ, hogy összejön-e, nekünk kellett hozzá 6 hónap, pedig mindig a megfelelő idöben voltunk együtt és fél év nem is számít soknak.
2021. jún. 25. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget 😊
2021. jún. 25. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk így jött össze a fiunk :) Karácsony, két hét szabi, pihenés, minden nap együtt voltunk. Csak egymással foglalkoztunk, nem foglalkoztunk azzal hogy mikor kéne vagy nem kéne szexelni hogy összejöjjön a baba. Már terhesen mentem vissza dolgozni (csak még nem tudtam róla).
2021. jún. 25. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam nemrég (szintén babatervezés miatt), hogy elavult nézet az, hogy rontana a "kisfickók" (ezt még leírni is fájt, ne haragudj :D) minőségén a gyakori (mindennapos) ejakuláció, sőt! Úgyhogy ha nem jött össze most, akkor ne hibáztassátok magatokat, tuti nem ezen múlt :)
2021. jún. 25. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6-os, az biztos, hogy a másik véglet sem jó, hogy mondjuk hetekig “tartogatja” a férfi.
2021. jún. 25. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget 😊
2021. jún. 25. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!