Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan reagalnatok ilyen...

Hogyan reagalnatok ilyen beszolasra?

Figyelt kérdés
A ferjemmel 2 eve probalkozunk hogy legyen babank, de eddig nem jött ossze. Meddosegi klinikán megallapitottak hogy a lombik program johet csak szóba. Nagyon reméljük hogy így sikerülni fog, erre van egy baráti társaságunk ahol a pár a 2. babát varja es előtte más témájuk se volt elottunk hogy nekik mind a 2 gyerek elsőre osszejott es hogy el se tudják azt képzelni hogy milyen az ha valaki honapokat, éveket probalkozik. En tele örömmel, nagy naivan bejelentettem hogy nálunk is van remeny, lombikkal lehetünk szülők mi is erre a srác reakciója hogy neki "műanyag" gyerek nem kellene soha. Esett nekem ilyan rosszul hogy azóta is csak sírni tudnék....Bocsánat, tudom h nem kellene ide írnom ezt de jól esett kiirni a dühöt belőlem. 34N
2021. jún. 17. 14:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Biztos visszaszóltam volna neki: lehet, hogy a mi gyerekünk nem természetes úton fogan, de legalább van esélye az apjától észt és intelligenciát örökölni...
2021. jún. 17. 14:57
 12/32 anonim ***** válasza:
25%
Nézd, valóban taplók fogalmazott, de lássuk be, nem mindenki akar minden áron gyereket.
2021. jún. 17. 15:10
 13/32 A kérdező kommentje:
Neki van 2. Nem tudja hogy mulyen érzés az ha tiszta szívéből szeretnéd es mégse lehet.
2021. jún. 17. 15:21
 14/32 A kérdező kommentje:
A felesége nem szólt semmit rá mert neki semmi szava abban a hazassagban. Egyébként nem sokkal különbözik értelmi szinten a férjétől sem. Igen, meg kell vele számítanunk a kapcsolatot mert iszonyatosan a lelkunbe marnak, főleg mióta a hölgy ismét várandós. Más témája sincs, nagyon tapintatlan es mintha hergelne is kicsit szandekosan.
2021. jún. 17. 15:25
 15/32 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen ember ettől érzi magát többnek, hogy olyan pontokon rúg bele az emberekbe, ami tudja, hogy fáj nekik. Ő ezáltal tudja csak magát valaminek hinni, közben meg egy zsebpiszok.
2021. jún. 17. 16:08
 16/32 A kérdező kommentje:
Kamionos az illető. Én nem bántok es nézek le senkit de mégis azt hiszi hogy ő az atya úr isten!
2021. jún. 17. 16:22
 17/32 anonim ***** válasza:
83%
Kellene a fenenek ilyen barat... Menjen a busba,biztos nem kernek tobbet beloluk.
2021. jún. 17. 16:36
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Barát? Én nem nevezném annak...

Szégyelje magát az ilyen ember.

Nagyon sajnàlom kedves kérdező😔

Próbáld elfelejteni, és gondolj arra, hogy minden remény szerint nektek is hamarosan megvalósul az álmotok❤️ Ismeretlenül is szívből kívánom!

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

Én egy ilyennél szóltam volna a férjemnek, hogy akkor mi most megyünk, és felálltam volna és faképnél hagytam volna őket.

Akiben ennyire nincs se tapintat, se együttérzés, se jóindulat, se értelem, azzal egy percig sem érdemes foglalkozni.. sajnos vszeg úgyse értené mi a probléma😏

Fel a fejjel, és sok sikert!!!

2021. jún. 17. 17:28
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Sógornőm oda volt attól, hogy szül és iszonyat jelenetet rendezett akkor is ha egy darab olyan zöldség került a levesbe amitől el lehet vetélni(iigen ha csokorban ették max akkor),de nem szóltam semmit,de úgy gondolom szülni a tehén is tud, így nem értem azt aki ezzel vág fel ráadásul nekünk sem ment elsőre(mondjuk nem is volt problémánk) és folyton hencegett hogy neki 2 hét alatt sikerült stb. Gondolom a gyerek összehozása volt a legnagyobb dolog amit az életben elért :S

Kamionos ismerősöd élvezi hogy valamiben jobb mint ti, szánalmas tőle.

2021. jún. 17. 17:32
 20/32 anonim ***** válasza:
14%

"Kamionos az illető. Én nem bántok es nézek le senkit de mégis azt hiszi hogy ő az atya úr isten!"

Hát ezek szerint kb hasonló az értelmi színvonalatok. Nem, te nem nézel le senkit. Kivéve a kamionost.

2021. jún. 17. 17:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!