Hogyan reagalnatok ilyen beszolasra?
Barát? Én nem nevezném annak...
Szégyelje magát az ilyen ember.
Nagyon sajnàlom kedves kérdező😔
Próbáld elfelejteni, és gondolj arra, hogy minden remény szerint nektek is hamarosan megvalósul az álmotok❤️ Ismeretlenül is szívből kívánom!
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Én egy ilyennél szóltam volna a férjemnek, hogy akkor mi most megyünk, és felálltam volna és faképnél hagytam volna őket.
Akiben ennyire nincs se tapintat, se együttérzés, se jóindulat, se értelem, azzal egy percig sem érdemes foglalkozni.. sajnos vszeg úgyse értené mi a probléma😏
Fel a fejjel, és sok sikert!!!
Sógornőm oda volt attól, hogy szül és iszonyat jelenetet rendezett akkor is ha egy darab olyan zöldség került a levesbe amitől el lehet vetélni(iigen ha csokorban ették max akkor),de nem szóltam semmit,de úgy gondolom szülni a tehén is tud, így nem értem azt aki ezzel vág fel ráadásul nekünk sem ment elsőre(mondjuk nem is volt problémánk) és folyton hencegett hogy neki 2 hét alatt sikerült stb. Gondolom a gyerek összehozása volt a legnagyobb dolog amit az életben elért :S
Kamionos ismerősöd élvezi hogy valamiben jobb mint ti, szánalmas tőle.
"Kamionos az illető. Én nem bántok es nézek le senkit de mégis azt hiszi hogy ő az atya úr isten!"
Hát ezek szerint kb hasonló az értelmi színvonalatok. Nem, te nem nézel le senkit. Kivéve a kamionost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!