Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan reagalnatok ilyen...

Hogyan reagalnatok ilyen beszolasra?

Figyelt kérdés
A ferjemmel 2 eve probalkozunk hogy legyen babank, de eddig nem jött ossze. Meddosegi klinikán megallapitottak hogy a lombik program johet csak szóba. Nagyon reméljük hogy így sikerülni fog, erre van egy baráti társaságunk ahol a pár a 2. babát varja es előtte más témájuk se volt elottunk hogy nekik mind a 2 gyerek elsőre osszejott es hogy el se tudják azt képzelni hogy milyen az ha valaki honapokat, éveket probalkozik. En tele örömmel, nagy naivan bejelentettem hogy nálunk is van remeny, lombikkal lehetünk szülők mi is erre a srác reakciója hogy neki "műanyag" gyerek nem kellene soha. Esett nekem ilyan rosszul hogy azóta is csak sírni tudnék....Bocsánat, tudom h nem kellene ide írnom ezt de jól esett kiirni a dühöt belőlem. 34N
2021. jún. 17. 14:37
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Tudom, hogy nehéz, de próbáld elfelejteni amit mondott. Bunkó, buta ember és mint ilyen, a véleménye nem számít. Én biztosan nem járnék velük innentől egy társaságba. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a baba.
2021. jún. 17. 14:41
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg elengedni, ez az ő szegénységi bizonyítványa...
2021. jún. 17. 14:43
 3/32 anonim ***** válasza:
95%
Függetlenül attól, hogy megsértett téged, nyilván egy primitív, bunkó ember. Primitív, buta, ha valóban ezt gondolja és bunkó, mert az arcodba mondja. Kell neked ilyen barát?
2021. jún. 17. 14:44
 4/32 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem valami intelligens egy barát...és a megjegyzése csak róla árulkodik. Nem tudom hogy lehet erre normálisan reagálni. Engem lehet lesokkolt volna, és köpni-nyelni nem tudnék. Egy baráttól nem erre számít az ember. De az tuti, hogy ezután nem szívesen vágynék a társaságukra.

Sok sikert a lombikhoz!

2021. jún. 17. 14:46
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ez ritka nagy parasztság. Ráadásul semmi alapja nincs. Nagyon sajnálom, nem csodálom, hogy rosszul esik, de ez a beszólás a srác szegénységi bizonyítványa.

Mi is régóta próbálkozunk és közben több barátnőm terhes lett egyből, de soha nem hangoztatják, mert tapintatlanság. Mindent megbeszélnünk, tudom hogy nekik elsőre sikerült, ők pedig tudják, hogy nekünk nem, stb, de nem lovagolunk soha semmi olyan témán ami a másiknak fájó lehet.

2021. jún. 17. 14:48
 6/32 A kérdező kommentje:
En nem irigylem senkitől, legyen mindenki szülő aki szeretne csak miért olyanok szólnak be akiknek az élet tálcán kínált eddig mindent?!
2021. jún. 17. 14:50
 7/32 anonim ***** válasza:
95%
Pont azért :) Azt értékeli az emberi jobban, amiért meg kellett küzdenie, a többi magától értetődő... persze ezzel nem menteném fel a srácot, mert empátia is van a világon
2021. jún. 17. 14:52
 8/32 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyen emberek véleménye nem számít, gondolom fejben a 10. évét tapossa még szegény...
2021. jún. 17. 14:53
 9/32 anonim ***** válasza:
81%

Emeletes bunkó.

A társaságban senki nem rakta helyre? Normális társaságban ilyenkor többen is felhördülnének. A felesége sem szólalt meg?

Mert ha mindenki csöndben maradt volna, akkor én lehet, hogy az egész baráti társaságból kiszállnék.

2021. jún. 17. 14:55
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Neki sem kínált mindent tálcán az élet, pl. esze nem sok van. Mindenkinek megvan a saját problémája, te csak foglalkozz a sajátod megoldásával. Csak előre nézz.

Nekünk 6 év után, inszeminációval lett babánk. Nekem is mondtak hasonló dolgokat, hogy ők ilyen helyzetben nem erőltetnék, stb. Nem kell vele foglalkozni.

Nekem egy hormont kellett pótolni. Ez is egy betegség, egy egészségügyi probléma. Ilyen alapon mások se menjenek kezelésre, ne szedjenek gyógyszert, ha bármilyen eü. problémájuk van. Majd a természet szelektál.

Egyébként az egyik ilyen megmondóember évekkel később 8 lombikra ment, mire babája lett.

2021. jún. 17. 14:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!