Nem tud beágyazódni vagy a megtapadással van a probléma?
Figyelt kérdés
4nap késes után csináltam tesztet, predictor halvány de jól kivehető pozitív lett. Majd megismételtem pár nap mulva de kicsit gyengébb is lett, tehát nem erősödött a csik sajnos, hanem halványabb lett. 25os nem is mutatta. Majd 9 nap késéssel megjött. Nem darabos, semmi, nem is gorcsoltem. Múlt honapban szinten volt egy kémiai, 4 nap késes után jött meg, viszont ott be gorcsoltem, szaladtam mosdóba és már rögtön erős darabos vérzés jött. Itt halvány rózsaszín folyas majd utána jött ver. Gratisz, hogy télen volt egy missed ab elhalt terhesség miatt. Tehát az első próbálkozás kémiai 4nap késes után mensi, 2.-ik próba szinten kémiai 9nap késes és mensi. De vajon miért? A beagyazodassal lehet a probléma, hogy esetleg nem rendesen agyazodik be? Vagy nem tud meg tapadni?esetleg nem lesz életképes és amugyis elhalna, akkor inkább most? Nagyon el lettem keseredve. Verkepemmel minden okes, semmilyen betegségem nincs és a párommal is minden rendben. Próbálok pozitívan előre fele nézni és nem ezen kattogni, csak jó lenne tudni miért nem marad velünk.. esetleg tapasztalatok? Valamilyen vitamin segítene? Magneziumot folsavat és c vitamint szedek...2021. jún. 15. 22:33
1/5 anonim válasza:
Dokit kéne megkeresni, elég vastag a nyálkahártya, progi szint rendben?
Sajnos ugyan így vagyok nekem nem is késik, mire meg kell jöjjön már negatív.
Szeptemberben volt egy missed 14. Héten, ott minden rendben volt ami rajtam múlt, a baba volt beteg. Februárban megint miss nem lett szívhang, azóta 2 kémiai. 2 éve szültem minden rendben volt.
2/5 anonim válasza:
Mikor + lesz a teszted akkor kéne nézni egy progi szintet, kb a mensi nemvárt napján.
3/5 anonim válasza:
nekem is hasonló problémám van. 4 hónapja probalkozunk ebből 2 alkalommal teszteltem pozitivat, késett is de rendszerint a 6. napon el is megy... en most nézetem a hormonjaimat... cikus 4. napjan es 21. naljan
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Voltam már dokinal, nincs semmi probléma. A progi szintem is rendben van. Nem tudni mi lehet a probléma. Az inofolicot javasolta, de rengeteg véleményt olvastam hogy drága és nem is használ, és a ciklusba is bezavar. Őszintén kicsit felek tole. Ma oltattam be magam szoval most várunk. De örülnek nagyon ha addigra osszejonne mire felvesszük a második oltást:)
2021. jún. 16. 20:53
5/5 anonim válasza:
Nekem hasonló problémám volt.Másfél év alatt 4 kémiai terhességem volt, amit teszt és vérvétel is egyértelműen kimutatott.Nem tudott beágyazódni, immunulogiai probléma miatt.Szteroidot kellett szednem, ahogy elkeztem szedni azonnal terhes lettem és meg is maradt, ma már 15 hónapos nagycsaj.A doki azzal magyarázta, hogy túl erős a szervezetem és kilöki a babát, a szteroiddal legyengitettük a szervezetem hogy a terhesség létrejöjjön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!