Mit csináltok a sperma "szagának" eltüntetésére?
Babát szeretnénk a párommal. Már egy éve próbálkozunk. A szex utáni napon mindig intenzíven érzem magamon a sperma szagát és nagyon zavaró. Hasonlít a bakteriális fertőzés okozta hüvelygyulladásra és én küzdöttem ezzel egy időben, ezért nagyon kellemetlen ez az illat. Ti is érzitek magatokon? Mit tesztek ellene?
Nem vagyunk betegek, ez a sperma alapszaga. Tusolunk szex után, mégis ugye folyik még másnap is és elég zavaró.
Mit tehetnék?
Semmi baja sincs!
Az exem anno ha belém élvezett sose éreztem , hogy kifolyt volna, mert pár csepp spermája volt, szaga nem volt. Észre se vettem, hogy belém ment el.
A férjemnek sok spermája van, az övé akkor szex után kifolyik, utána alszom(mert általában este van szex) , reggel pedig még pár csepp kifolyik, és van egy kis szaga,de én nem tartom vészesnek.
Belôlem is folyik a sperma másnap egész nap, pedig én is vécére megyek szex után. Nyilván nem mindenkinek egyforma alakú és hosszúságú a hüvelye. Miért nem lehet elhinni, hogy van akibôl nem ürül ki olyan gyorsan? Aki meg babát tervez, fôleg nem áll neki magát kimosogatni belülrôl.
Az illatosított betétet én nem szeretem, annak a szagával keveredve még rosszabb szerintem. Szagtalan betét gyakran cserélve, esetleg mellé intim törlôkendô az ami nálam bevált.
Nem talált az orvos problémát. De tényleg a halszaghoz tudnám hasonlítani. Mivel küzdöttem bakteriális fertőzéssel, így a ph helyreállítók rendszeres kellékei az életemnek (a VitagynC a kedvencem). Most, hogy próbálkozunk ritkábban használom mert nem akarom szex után kinyírni a spermiumokat. Aktus után pisi, fürdés. Az intim törlőkendő nálam erősebb folyást generál de próbálkozom vele. Tekintve, hogy 2 napig is életben vannak a spermiumok nem gondolnám, hogy baj ha másnap még folyik (nem mint a Niagara csak keveredik belőle a folyásomba és érzem a szagát). Minden esetre a Lactofeelt vagy az intim zuhanyt nem tudom mennyire jó ötlet aktus után használni, nem mosom-e ki vele mindet. Úgy emlékszem talán a Lactofeelnel olvastam, hogy ellenjavalt ha teherbe szeretnék esni.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!