Honnan tudhatja meg egy férfi, hogy van-e gyereke ? A béranya tolvaj esete
Arra gondolok, hogy a csaj hazudott és azt mondta védekezik, így nem kell vigyázni Később a csaj azt állítja elvetette a gyereket De előtte rábeszéli a pasit is Aztán ki mondja meg ebből, hogy van-e gyereke a pasinak ?? Gondoljatok arra hogy az anya pl nem mindig a legjobb gyám vannak: agresszív nők is.
A bér anyaságot bünteti a törvény mégis amikor ezzel a nővel voltam és megláttam a béranya szórólapot a lakhelye állomásán akkor elfordította az arcom és nem szált le rólam "míg fel nem rak a vonatra" Segítsetek ! Különösen, ha családügyis vagy !
Ez valszeg nem törvényes:
Wikipedia:
"Béranyaságnak nevezzük azt a folyamatot, amikor egy termékeny nő (béranya) egy másik személynek vagy párnak gyermeket hord ki a testében. Az Európa Tanács – egyetlen szavazattöbbséggel – 2016. március 15-én elutasította a béranyaságot."
Én sem értem, fogalmazhatnál érthetőbben is. Azt gondolod, hogy felcsináltatja magát, és örökbe adja a gyerekedet?
Ha abortusza volt, akkor arról van zárójelentés. Kérd el, nézd meg.
Egyébként meg, egy átlagos/normális férfi elkíséri a párját az abortuszra, ha már így történt, nem hagyja egyedül a bajban sem.
"...megláttam a béranya szórólapot a lakhelye állomásán..."
BÉRANYA SZÓRÓLAP!!! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!