Honnan tudhatja meg egy férfi, hogy van-e gyereke ? A béranya tolvaj esete
Arra gondolok, hogy a csaj hazudott és azt mondta védekezik, így nem kell vigyázni Később a csaj azt állítja elvetette a gyereket De előtte rábeszéli a pasit is Aztán ki mondja meg ebből, hogy van-e gyereke a pasinak ?? Gondoljatok arra hogy az anya pl nem mindig a legjobb gyám vannak: agresszív nők is.
A bér anyaságot bünteti a törvény mégis amikor ezzel a nővel voltam és megláttam a béranya szórólapot a lakhelye állomásán akkor elfordította az arcom és nem szált le rólam "míg fel nem rak a vonatra" Segítsetek ! Különösen, ha családügyis vagy !
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
mondom én, itt valaki a hétvégén Gyanú ányékábant nézett, abban vannak ilyen történetek :D
Arra gondol szerintem,hogy együtt volt egy nővel aki terhes lett,de rábeszélte őt is (a kérdezőt)hogy ne tartsák meg a gyereket. Mikor a vonatállomásra kimentek (nem tudom mikor)ott látott egy szórólapot miszerint valaki vállal béranyaságot. A nő feltűnően el akarta terelni erről (hirdetés) a figyelmét.
Attól fél a nő nem vetette el hanem eladta a gyereket.
Ezt csak akkor tudod meg ha elkéred az abortuszról a kórházi zárót. Azon kell lenni egy időpontnak is mikor végezték el. Ha kb akkor mikor terhes volt tőled akkor elvileg nem lehet tőle gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!