Mit csináltok a sperma "szagának" eltüntetésére?
Babát szeretnénk a párommal. Már egy éve próbálkozunk. A szex utáni napon mindig intenzíven érzem magamon a sperma szagát és nagyon zavaró. Hasonlít a bakteriális fertőzés okozta hüvelygyulladásra és én küzdöttem ezzel egy időben, ezért nagyon kellemetlen ez az illat. Ti is érzitek magatokon? Mit tesztek ellene?
Nem vagyunk betegek, ez a sperma alapszaga. Tusolunk szex után, mégis ugye folyik még másnap is és elég zavaró.
Mit tehetnék?
Most várjál...azt mondod hasonlít a sperma alapszaga a bakteriális fertőzés szagára?
Nem ártana megnézetni
Szerintem nyers tészta, keményítő szaga van.
Én sem szeretem. Vannak illatosított betétek, hátha használ.
Ha a sperma büdössé válik benned, akkor a kémiátok nagyon nem kompatibilis. Megfigyeltem én is, hogy vannak férfiak akik után büdös vagyok, borzasztó szagúvá válik a spermájuk, és vannak olyanok akik után semleges, teljesen szagtalan. Simán el tudom képzelni, hogy emiatt nem jön össze egy éve mert egyszerűen nem vagytok kompatibilisek, de persze nem vagyok szakember, ezt csak a józan paraszt eszemmel következtetem ki.
Vagy az is simán játszik, hogy a párod életvitele miatt ilyen büdös, akkor pedig simán lehet, hogy ráférne egy kivizsgálás mert nem az igazi a minőség amit produkál.
Szerintem is a nyers tésztára hasonlít a szaga. Amikor a férjemnek mondtam, hülyének nézett, de ezek szerint másnak is :D
Szerintem a párod vizsgáltassa meg magát, mert ez nem ok. A sperma meg nem folyik napokig…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!