Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 20 év különbseggel szül...

Aki 20 év különbseggel szül miért teszi?

Figyelt kérdés

Nem zavar hogy majdnem unokád lehetne a kisebbik?

Tényleg nem értem a logikát de erdekel

2021. jún. 12. 11:54
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
71%

Ugyanazokból az okokból, amiért bárki más bármilyen korban szül.

1. Most akar gyereket

2. Most jött össze

3. Becsúszott és nem akarja elvetetni

2021. jún. 12. 23:27
 42/57 anonim ***** válasza:
37%

Ha nem szamoljuk a nem tervezett gyerekeket, akkor szerintem azert vallaljak be, mert az egyeduli ertelem az eletukben a gyerek.

Foleg ha a 20 ev kulonbseget nezzuk. Az pont az a kor, amikor az idosebbek mar kirepulnek es kell az utanpotlas.

Nem kell alszenteskedni, rengetegen nem ismerik a sajat parjukat igazan, aztan nem tudnanak egymassal mit kezdeni.

2021. jún. 13. 07:50
 43/57 anonim ***** válasza:
25%
Azért ez mindent elmond hogy itt leszavazzak azt, aki azt meri írni hohy idosebb ferje van es mereszelnek jó házasságban elni😂😂😂eszem megall mennyi irigy, rosszindulatú kutya van itt. De nem baj, csináljátok csak, szebb jövőt 😉😉😉👏👏👏
2021. jún. 13. 08:18
 44/57 anonim ***** válasza:
61%
Kerdezonek uzennem, hogy attól még hogy neked nincs aki szüljön/gyereket csinaljon nem kell másokat leszolnod hogy kinek szül /csinál gyereket valaki! Mennyivel szebb világ lenne ha mindenki a saját dolgaval, eletevel foglalkozna! Az energiádat pedig ne mások életére pazarold hanem azon legyél hogy a saját eleted6tedd rendbe, hogy ne kelljen ezen az oldalon a fél életedet eltolteni es ilyen kérdéseket kiirni!
2021. jún. 13. 09:30
 45/57 anonim ***** válasza:
32%
Igen 43-as, mindenki irigy, hogy egy lottyedt oregemberhez bujsz hozza estenkent. 😂 Istenem.....
2021. jún. 13. 09:40
 46/57 anonim ***** válasza:
66%

44 szerintem ne legyél ilyen álszent. Mindenki foglalkozik mások életével, legalabb azokeval akik a szűkebb közösséget alkotjak, és hatással vannak az életünkre.

Nekem is született 2 testvérem meg 20 éves korom körül, és igenis megvolt róla a véleményem, meg ha nyilván szeretem is a testvereimet (meg azóta eltelt 15 év). És azt is pontosan láttam hogy elég gyarló indíttatás volt a gyerekvállalás mögött, és bizony en és a batyam onnantól kezdve nem számíthattunk segítségre, pedig ott álltunk a fiatal felnőttkor kezdetén, és igenis az is hozzátartozik a szuloseghez, hogy az elengedesnel és az utkezdesnel is fogjuk a kezüket, sőt a csaladalapitasnal is ott figyelünk a háttérben. De a szüleim játszották el újra a kisgyerekes család szerepet, amiben nekünk maradt a szívességből ott lakó nagynéni/nagybacsi szerep.

Hát nekem nem is lesz lehetőségem 20 év korkulonbseggel gyereket vállalni...

2021. jún. 13. 09:42
 47/57 anonim ***** válasza:
77%
Ha már itt tartunk akkor hány egykorú fiatal meg gyerekvallalas után válik el. Ez mennyivel jobb? Manapság sajnos ritka hogy egy beszéljünk egykorú parrol együtt is marad. Nem kell leszolni itt senkit se, mindenki ugy válasszon párt hogy az lehetőleg tartós legyen es ne sérüljön senki. Ha az 20 evvel idősebb akkor 20 evvel idosebb... ha vele egykorú akkor azt. Nem kellene ilyeneken kiakadni. Egy élete van mindenkinek, válasszon párt felelősség teljesen mindenki es nincs probléma. Mindenkinek más a jó! Fogadd ezt el te is! Más dologban meg biztosan te logsz ki a sorból es neked is rosszul esne ha az miatt meg téged szolnanak meg, vagy kulonboztetnenek meg!
2021. jún. 13. 10:01
 48/57 anonim ***** válasza:
77%

Azért ezt sem általánosítanám, hogy ha vannak 15+ kistestvéreid akkor nem számíthatsz a szüleidre.

Anyám részéről nincs gyerek, csak én vagyok. Mégsem számíthattam rá úgy ahogy én szerettem volna.

Apámnak van második családja, a féltesók 15+ korkülönbséggesek és amikor terhes lettem a legtöbb segítséget a mostoha anyámtól kaptam, apám feleségétől. Neki még ott van a lassan 6 éves húgom, de rengeteg tanácsot, élménybeszámolót, ruhákat, gyerekholmikat kaptam. Ha volt valami terhességgel kapcsolatos problémám akkor ő nyugtatott meg. Nem az anyám. Akinek csak én vagyok.

Szóval ez nem ezen múlik, hogy ki mennyire számíthat a szüleire. Én sosem voltam extra jóban apám feleségével, de a babavárás alatt összekapcsolódtunk. És nem tudom megszámolni hány éjszakán át szomorkodtam, hogy anyámat nem érdekli az unokája, vagy hogy én hogy vagyok, pedig neki semmi dolga nincs a világon még dolgozni sem kell mennie, apámék meg teljes mellszélességgel támogatnak és bármi gondom van segítenek ahogy tudnak, pedig ott még 4 kiskorú gyerek is van.

2021. jún. 13. 10:02
 49/57 anonim ***** válasza:

46-os!

Te nagyon tipizalsz!

Gyarló indittatas a gyerekvallalasra nem csak 20 evvel idosebb parnal lehet. Szeeinted akik a családi potlekra csinaljak a gyerekeket fiatalok, munka nelkul mennyivel különbek akkor ezek szerint mint egy teszem fel 20 evvel idosebb pár akik megfelelő egzisztenciaval mernek vallalni családot. Azért ennyire Ne már...!!!!

2021. jún. 13. 10:11
 50/57 A kérdező kommentje:

46

8 éve van párom, arról semmit nem írtam még mindig semmit, hogy van e gyerekem van nincs, nem is

2021. jún. 13. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!