Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 20 év különbseggel szül...

Aki 20 év különbseggel szül miért teszi?

Figyelt kérdés

Nem zavar hogy majdnem unokád lehetne a kisebbik?

Tényleg nem értem a logikát de erdekel

2021. jún. 12. 11:54
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
40%
Az új hapsit is meg kell fogni valamivel.
2021. jún. 12. 11:56
 2/57 anonim ***** válasza:
79%
Mert akkor dönt úgy, hogy szeretne még egy gyereket. Nem, nem zavarja. Neked meg közöd nincs hozzá.
2021. jún. 12. 11:59
 3/57 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, akinek idővel még becsúszik, és megtartja. Ismerek valakit, aki 36 éves, az öccse 14. A történet az, hogy az anyjuknál úgy volt, hogy nem esett teherbe a lány születése után soha többé, azt hitték, nem is fog, és már igen, idősebbek lettek, de mégis megfogant, de nem vettették el.
2021. jún. 12. 12:16
 4/57 A kérdező kommentje:
Na gondolom te is érintett vagy, meg meg is kaptad sokszor. Ezért tombolsz itt most. Próbald meg ertelmezni...
2021. jún. 12. 12:17
 5/57 anonim ***** válasza:
16%
Csak sajnálom kicsit a 14 éves fiút, hogy nagymama korú anyja van. De hát az ő dolguk...
2021. jún. 12. 12:17
 6/57 A kérdező kommentje:

5

Köszi. Ismerősnél volt haszonló szitu, 20 és 22 évesek voltak a nagyok, a nő el volt kötve, de megis összejött. Sokára vette észre hogy terhes, megmaradt a gyerek, azóta ő is elmúlt 20, de az anyja mindig azt mondja, ha időbe észreveszi, nem így alakult volna

2021. jún. 12. 12:20
 7/57 anonim ***** válasza:
93%

Nem álltunk úgy hogy 3 gyerek legyen, majd igen de 37 voltam.

Én mindig is szerettem volna szülni 30+ osan, de gondoltam 37 már késő, erre az ismerős 42 évesen szült, gondoltam akkor nekem is 40 ig bele fér.

Legjobb döntés volt megtelt a ház élettel. A lányom volt bent velem a szülésnél az is egy örök emlék.

Aki az unokával jön az unokázzon, de az nem ugyan az, én gyerekekkel foglalkozom, de más gyereke nem izgat túlzottan cuki meg aranyos de nem az enyém.

2021. jún. 12. 12:21
 8/57 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok érintett, 3gy gyerekem van és ez már így is marad. Csupán veled ellentétben én nem ítélkezem meg nem ütöm az orrom más dolgába
2021. jún. 12. 12:31
 9/57 anonim ***** válasza:
100%
Én akiket ismerek, hogy ilyen korkülönbség van a gyerekeik közt, új pasitól lett(ek) a kisebb(ekkor). Valószínűleg akartak közös gyereket is.
2021. jún. 12. 12:44
 10/57 anonim ***** válasza:
92%

A legtöbbször már lemondanak a további gyerek születéséről de valahogy mégis összejön.

Apámnál tök szándékos, hogy lett gyereke 15 évvel később, a második fészekalj. És akkor is még jávában bírta 40 körüli volt. A húgom pedig 50 körül született, közöttünk már 26 év különbség van, de őszintén szólva nagyon fiatalos és pörgős mind az apám mind a neje, tehát nem érzem azt, hogy 2 nagyszülő vállalt gyereket, pedig már az unoka is útban van.

Szerintem az emberek fejében még lemaradás van. Lehet, hogy 20-30 éve még öregnek számított valaki 50 évesen, de mivel egyre változatosabb az étkezés, tudatosabb az élet, sportolunk, társasági életet élünk, így azért bőven vannak ebből a korosztályból, akik még a 30-asok egy részét is lepippálják.

Szóval teljesen felesleges szerintem kor alapján ítélni.

2021. jún. 12. 12:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!