Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 20 év különbseggel szül...

Aki 20 év különbseggel szül miért teszi?

Figyelt kérdés

Nem zavar hogy majdnem unokád lehetne a kisebbik?

Tényleg nem értem a logikát de erdekel

2021. jún. 12. 11:54
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
87%
Engem anyu korán szült, öcsémet meg későn.Így van köztünk 17 év.Én már 3 gyerekes családanya vagyok,öcsém meg 24 éves.Anyu meg még mindig dolgozik, tehát mégcsak nem is nyugdíjas.Egyikünknek sem volt ,,nagymama" anyja.Se nagypapa apja.Ráadásul nem éltem meg az öcsémet tragédiának,imádtam,imádom.Úgyhogy becarás, de van akinek így jön össze és boldog meg elégedett az élete és a családja is.Nálunk utóbbi a helyzet és én büszke vagyok anyura.
2021. jún. 12. 12:46
 12/57 anonim ***** válasza:
87%

Régen, aki 30 felett szült, azt lenézték, az orvosnál is "öreg szülő" kategóriába sorolták. Én 31 évesen várom az első babámat, volt, aki megkérdezte, nem korai még ilyen fiatalon? Ráérnék 4-5 év múlva is... 🤷‍♀️

A párom lánya 18 lesz, mire megszületik a kicsi. A párom akkor lesz 45. Lehet, hogy mások szemében ez ciki, meg lenézendő dolog, de most sikerült.

2021. jún. 12. 12:52
 13/57 anonim ***** válasza:
87%
Én 29 voltam az elsőnél, szóval 20 év nem igen lesz köztük, de 42 éves koromig simán bevállalnám, és pont nem érezném öregnek magam hozzá.
2021. jún. 12. 13:24
 14/57 anonim ***** válasza:
85%

De jo, hogy megtalaltam ezt a kerdest :)

A legidosebb gyerekem 28, a legfiatalabb 11 eves, es 9 hetes terhes vagyok.

Regota szerettem volna megegy babat, de sokaigy ugy voltam vele hogy jajj a korom, mit szolnak, biztos csak hirtelen fellangolas stb. Aztan elmult egy idore a vagy a baba utan, majd megint visszajott, ekkor ugy ugy dontottem belevagok. Nem bantam meg, egyre jobban vagyom a babara, aki szerencsere mar a pocakomban van. A legjobb dontes volt.

2021. jún. 12. 14:30
 15/57 anonim ***** válasza:
88%
Utolso vagyok: ugyanaz az apa, mint a tobbi gyerekemnek, hazasok vagyunk. Szerettunk volna megegy babat.
2021. jún. 12. 14:31
 16/57 A kérdező kommentje:

17

Igazábol en nem értem ezt.

Mert vannak életszakaszok az életben, en csak kíváncsi vagyok miért akar valaki visszatérni ahhoz ami már elmúlt.

Én 29 vagyok, a tesóm 23, nagyon fura lenne egy kicsi, nem is erezném igazán testvérnek, én rég külön élek, külföldön, anyuékkal is ritkán találkozok.

2021. jún. 12. 14:35
 17/57 anonim ***** válasza:
17-16 jó de a tiétek szélsőséges eset.
2021. jún. 12. 14:36
 18/57 A kérdező kommentje:

Ja az lemaradt 17es, hogy ha 28 a legidősebb gyereked, akkor gondolom 50körül legalább vagy.

Nem nyugtalanít a tudat, hogy 20 eves lesz a gyereked mikor te 70?

És akkor még mire neki is gyereke lesz...azt te valószínűleg meg se éled majd

2021. jún. 12. 14:38
 19/57 anonim ***** válasza:
49%

Én sem értem kérdező.

Van aki nem tudja feltalálni magát, a párjával sem érzi jól magát, hát szül.

2021. jún. 12. 14:40
 20/57 anonim ***** válasza:
64%

17-es vagyok

Nem aggodom, nem vagyok olyan tipus.

Persze minden feltetel megvan a babahoz, nem esz nelkul vagtunk bele. De nagyon lazak vagyunk a ferjemmel, azt az elvet valljuk, hogy az eletet elvezni kell, csak egyszer elunk.

Imadtam babazni anno, a legszebb evek voltak. Nagyon hianyzik a nyuzsi, minden ami egy kisgyerekkel, babaval jar, es most tuti kinevetsz, de meg az ejszakazas is.

Mindig is 4 gyereket akartunk, de sajnos en is belementem ebbe a jaj mit gondolnak dologba, pedig nem vagyok ilyen típus.

47 eves vagyok most, 19 evesen szultem az elsot, 22 evesen a masodikat es 36 evesen a harmadikat.

Szerencsere mar nem izgat masok velemenye.

2021. jún. 12. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!