Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 20 év különbseggel szül...

Aki 20 év különbseggel szül miért teszi?

Figyelt kérdés

Nem zavar hogy majdnem unokád lehetne a kisebbik?

Tényleg nem értem a logikát de erdekel

2021. jún. 12. 11:54
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

22

Nos értem hogy nem vagy olyan tipus meg mások velemémye... csakhogy arra sem gondolsz, hogy neki tovább is szüksege lenne rád? Nem csak 20 vagy huszon pár éves kiráig?

Nem ítelkezés vagy ilyesmi, csak nem tudom megerteni. Nem önző dolog ez? Lesz mert neked kell, de az ő erdekeit nem tartod szem előtt.

Egyébként mint irtam én 29 vagyok (első gyerek), anya 49 (ő második gyereke mamának) és mama 73.

Apu szüleit nem ismertem, meghaltak mielőtt születtem. Mama 36 évesen szülte aput, és apu 24 volt mikor születtem

2021. jún. 12. 14:55
 22/57 anonim ***** válasza:
61%
29 vagy, akkor szüljél és ne mások dolgával foglalkozz, nehogy te is a végén mama korú legyél. Tudod, nem biztos, hogy elsőre összejön. 😉
2021. jún. 12. 15:02
 23/57 anonim ***** válasza:
66%

Milyen ertelemben lenne ram szuksege? Engem onallosagra neveltek, azert tartottam meg 19 evesen a legidosebb fiamat. Sajat csaladom lett, magamra es a ferjemre tamaszkodtam, nem volt szukseg a szuleimre. En is onallosagra nevelem a gyerekeimet.

A szoban forgo gyermek aki most 28 eves, kulfoldon el, ritkan talalkozunk, nincs "szuksege ram".

A kozepsonek sem, o itthon el, de koszoni szepen jol elvan nelkulem.

Aki most a pocakomban van, o is megfog tudni allni a laban 20 eves korara, mert erre neveljuk oket.

2021. jún. 12. 15:06
 24/57 anonim ***** válasza:
27%
Mert véletlenül becsúszik, és megtartják.
2021. jún. 12. 15:08
 25/57 A kérdező kommentje:

29

Nem mondtam hogy nincs gyerekem, azt sem hogy akarok e egyátalán vagy akarok e többet. Tehát sokat nem szűrhetsz le.

Ez a semmi közöd hozzá, ne más dolgával foglalkozz stb tipikus, amikor nem tud az ember mást mondani.

2021. jún. 12. 15:09
 26/57 A kérdező kommentje:

25

Rendben. Mint írtam en is külföldön élek, lassan 5 éve.

De ezzel abszolút nem értek egyet.

Én sajna láttam hogy apu m mennyire megsínylette hogy 23 eves korára már egy szülője sem volt.

A nővére akkor volt 39 (16év van köztük) ő is azt mondta olyan fiatalnak érezte magát ahhoz hogy elveszítse a szülőket. Hozzáteszem ő sem élt otthon 16 éves korától, és gyerekei is voltak mar.

Az önállóság szerintem nem egyenlő azzal hogy meddig el a szülőd

2021. jún. 12. 15:13
 27/57 anonim ***** válasza:
83%
A szulok elvesztese minden korban faj, 70 evesen is. Erre nem lehet alapozni gyerekvallasnak, mert barki barmikor meghalhat, ezzel nem lehet mit tenni.
2021. jún. 12. 15:20
 28/57 anonim ***** válasza:
69%
20 évesen is szülhet valaki, akit aztán 21 évesen elcsap az autó, még 40 évesen is, aztán él 92 évig totál vidáman és fitten. Nem tudhatod előre mit hoz az élet.
2021. jún. 12. 15:25
 29/57 anonim ***** válasza:
77%

Nekem a szüleim nem élték meg az ötvenet sajnos, sajnálom, hogy korán meghaltak, de nem érzem, hogy lelki nyomi lennék, ja nem voltam 14. én is becsúsztam, nem akartak több gyereket, de 20 hetesen vettek észre. Anyu tesója 40 volt mikor uncsi tesóm szülte lassan 80és kösz jól van.

Sajnos nincs üveg gömböm, hogy lássam mit hoz a jövő.

2021. jún. 12. 15:31
 30/57 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, azért hülyeség ez az itélkezés, mert minden helyzetet ki lehet forgatni.

Milyen már az aki 2 év korkülönbséggel szül? Egyik kicsi, másik pici, anyuka meg megőrül közben. Mennyivel jobb ha az egyik kirepül és akkor jön a másik. De ezt 6 év, meg 15 év korkülönbséggel is meg lehet csinálni, hogy belekötsz, csak éppen minek.

Én egyébként pont leszarom ki mikor szül, nem nekem kell felnevelni.

2021. jún. 12. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!