Ébredési hő. Most csinálom először, és nem tudom, mit jelent, jelent e egyáltalán valamit, ha fokozatosan ment lefele 36,9-ről 36,5-re, majd legközelebb, vagyis ma már 36,7-et mértem?
Pajzsmirígyes tuti nem vagyok-legalábbis erre utaló jelek nincsennek. Babás sem valószínű,mert máj.30-án volt 1 spontánom, utána fogamzásgátlót kezdtem szedni (tudom,nem 100%-os védetsége van,de nálunk 100%,mert roppant könnyen teherbe esek,és amíg szedtem,nem volt + teszt a kezemben.) Az utolsó levelet az előző ciklusomban fogyasztootam el,tehát ez az 1. bogyó mentes ciklusom.
10. naptól mérem. Rá 2 napra volt 2 nap barnám, a tojásfehérjés folyás csak hétfőn este jelenkezett. Előtte nagyon kevés,mondhatni alig észrevehető vizes folyásom volt.
Köszi,aranyos vagy!
A napok jelölésére már rájöttem,és a fiú/lány nézetet is mindig nézem,mert nagyon szeretnénk egy fiút,de a párom minden alaklommal elbizonytalanodik, és még mielőtt elszállna,kiszáll. -2 kislány és 2 vetélés után részben megértem. Részben azért nem ,mert annyira nem viselte meg a spontán,mint engem,mert nem benne növekedett... Na, de ez már nem ide tartozik. Bocs.
Köszönöm a kedvességet!
Én akár egy egész focicsapatnyi gyerkőcöt bevállalnék,de abba a párom már nem menne bele. Ő már az elsőnél meg akart állni. Aztán becsúszott egy + teszt,de az a 7. hét körül elment -sajnos. Ezután már csak azért is akartunk kistesót a "nagynak",akkor összehoztuk a kicsit. Aztán rájöttem,hogy én nem is akarok mást csinálni,csak gerekeket nemzeni,és nevelni Őket. Egyszerűen a család a mindenem... nem tehetek róla. Máj elején megint + lett a teszt,de máj. végén el is ment-sajnos. A párom a 3-at is csak azért szeretné,hogy hátha fiú lenne végre. Ha lány lesz is megáll. Én meg aztmondom,elég volt a vetékből, "kárpótlásul legyenek 4-es ikreink,vegyes felhozatallal." :) Nálunk ez a helyzet. Most próbálom kiismerni a testem,és amikor a párom azt mondja,hogy készen áll,akkor úgy kalkulálni,hogy végre fiú legyen.
Sok sikert kívánok Nektek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!