Ébredési hő. Most csinálom először, és nem tudom, mit jelent, jelent e egyáltalán valamit, ha fokozatosan ment lefele 36,9-ről 36,5-re, majd legközelebb, vagyis ma már 36,7-et mértem?
Tegnap előtt.14.nap
Nem probléma,hogy fokozatosan csökkent a hőm majd 36,5-ről másnap (ma)36,7-re ugrott? Mondjuk pár napja barnáztam 2 napot-12-13.ciklusnap volt.Van jelentősége?
figyi leírom neked lépésről lépésre,hogyan tudsz a ciklus.hu-n táblázatot csinálni, hidd el megéri..
ha bejelentkeztél akkor középen fent találsz feliratokat
ciklusaim, diagramm, figyelmeztetések stb
rákattintasz a ciklusaimra..kijönnek a hónapok, ott megkeresed az augusztust ,a mai nap piros kockával lesz jelölve rákattintasz arra a napra..felugrik egy kis ablak abba két szöveg, rákatt a nap részleteire..ott a legfelsőre a nap részleteire, oda tudod beírni a hődet, és volt e aktus stb..ha kitöltötted akkor az alján van, hogy termékenységi adatok mentése rákatt és kész is..visszamenőleg is be tudod írni az elmúlt napokat, ha a naptárba arra a napra kattintasz....majd rákattintasz a fősorban fent lévő diagram nevű feliratra és már látod is a diagrammod..
Nem az első naptól kezdtem mérni,és szájban,hagyományos lázmérővel. Fél 6-6 óra közt.
36,9. 36,8. elfelejtettem mérni. 36,75. 36,7. elfelejtettem mérni. 36,7. 36,5. 36,7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!