Terhesseg eseten menzesz elotti időszakban voltak már tuneteitek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 11:51
11/28 A kérdező kommentje:
en is igy vagyok most, hogy évek óta a ciklusom utolsó 1 hete már borzalmas de most még mindig semmi bajom. Jo persze már nagyon szeretnék babát, 3. hónapja probalkozunk.
2021. jún. 6. 14:25
13/28 anonim válasza:
Amúgy nekem kicsit gyanús, hogy pont akkor nem izgultam ezen annyira, mikor tényleg terhes voltam. Lehet, hogy ez is a terhességi hormonok miatt volt. A "normál" pms időszak meg mindig kicsit betesz lelkileg, nem csoda hogy akkor jobban is izgultam rajta, hogy mi lesz.
14/28 anonim válasza:
Nekem is pmshez hasonló tünetek voltak, annyiban volt fura hogy már a 21.naptól (vérzés előtt 3 nappal volt csak addig) fájt a mellem, minimális hányinger, szédülés. Viszont az alhasi húzó görcs és a 2 napos barnázás se jött, na akkor teszteltem és pozitív lett :)
A valódi hányinger a 7.héttől jött.
15/28 anonim válasza:
Csak a nagyon erős mellfájdalom miatt csináltam korán tesztet. Nem úgy fájt, mint pms-kor, inkább oldalt. Pozitív is lett. :)
16/28 anonim válasza:
Nekem az volt a tünet, hogy nem voltak pms tüneteim, és volt egy kis beágyazódási vérzésem.
17/28 anonim válasza:
Kérdező majd írd meg, hogy mi lett 😊
18/28 A kérdező kommentje:
Vannak már pms tuneteim sajnos 😔 pénteken kell hogy megjojjon es ezek szerint meg is fog. Ma reggel csinaltam egy korai tesztet ami elvileg mar kimutatna menzesz elott 5 nappal a terhesseget de sajnos negatív lett😢
2021. jún. 7. 12:41
19/28 anonim válasza:
Azért várj még péntekig. 5 nap sok idő.
Milyen erősségű teszt volt? 10 és vagy 25?
Nekem a nem várt napján a 10es extra érzékeny halvány volt.
20/28 A kérdező kommentje:
10es erősségű tesztet vettem ami elvileg a menzesz elott 5 nappal mar mutatja 😢😢
2021. jún. 7. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!