36.4-es reggeli hővel lehetséges a terhesség vagy csak azért úgymond ilyen mert menzesz elött vagyok 4 nappal?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 07:20
1/16 anonim válasza:
36.4 az teljesen normális.... Ebből nem lehet következtetni... Ha tudni akarod, hogy terhes vagy, vagy nem, csinálj tesztet. Vagy várd meg azt a pár napot, amíg meg kellene jönnie..
2/16 anonim válasza:
Komolyan mondom mentális problémáid vannak, hogy minden nap felteszed ezt a kérdést....
Amióta szexeltetek már menstruáltál is egyszer, negatív teszted is van
Őszintén, normális vagy baz.dmeg?
Könyörgöm ne szexelj többet vagy keress egy pszichológust!!!!
3/16 anonim válasza:
Attól, hogy egy nap megméred a hődet, még nem leszel okosabb. Ha következtetni akarsz belőle valamire, akkor az egész ciklus során mérni kell. Olvass utána a neten a hőgörbének.
4/16 anonim válasza:
36.4 az teljesen normális. Nem hiszem, hogy bármi köze is lenne akár a terhességhez, akár a menstruációhoz.
5/16 A kérdező kommentje:
2 te nagyon összekeversz valakivel.Nem csináltam tesztet sem és a menszeszemnek meg most kell majd megjönnie 2 nap múlva.
2021. máj. 31. 18:24
6/16 anonim válasza:
Igen tudjuk
Június 2.án
Már írtad párszor...😅
7/16 anonim válasza:
Alaphő nekem ennyi ciklus elején.Ovu után jóval magasabb.Mennyi az alaphőd?
8/16 A kérdező kommentje:
35.9-36
2021. jún. 3. 13:58
9/16 anonim válasza:
Nincs véletlenül pajzsmirigy betegség?
Akkor szokott ilyen alacsony lenni a hő.
10/16 anonim válasza:
Hol méred a hőt?A hőmérőzés szabályait betartod?
Késik már a vérzésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!