Terhesseg eseten menzesz elotti időszakban voltak már tuneteitek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 11:51
2/28 A kérdező kommentje:
es ha nincsenek pms tuneteim pedig szoktak lenni akkor biztosan meg is fog jönni? 4nap múlva kell megjonnie es ilyenkorra mar bőven fajnak a melleim meg a defekam is es most semmi
2021. jún. 6. 12:00
3/28 anonim válasza:
Hasonló fádalmak,mint menzesz előtt, plusz nagyon fáradékony lettem, ez már pár nappal menzesz előtt, mondjuk ez is igazából lehet pms, csak én pl. nem szoktam ennyire elfáradni (ez jelenleg is megvan, most 8 hetes vagyok). De lassan pozi is lett a tesztem (4 nappal menzesz előtt).
Ez mindnekinél más igazából. De az olyan igazi tünet mint rosszullét csak a 6. héten jött.
4/28 anonim válasza:
az első tünet az, hogy nem jön meg.
5/28 A kérdező kommentje:
4es!
Nem mindenkinek!
2021. jún. 6. 12:20
6/28 anonim válasza:
ja persze, mindent bele lehet magyarázni, puffadás, felfázás, sok pisi, derékfájás, stb, de senki az égvilágon nem fogja megmondani, hogy véletlen egybeesés volt vagy a terhesség okozta. Ha nem jön meg, akkor lehet gyanakodni.
7/28 anonim válasza:
Sokszor megszédültem amikor hirtelen felálltam pedig ez nem jellemző, nem jöttek ki a szokásos PMS pattanásaim, görcsölt és szurkált a hasam ugyanúgy mint mensi előtt, fájtak, megnaggyobbodtak és belilultak a mellbimbóim, mivel ilyen nem szokott lenni, emiatt a mensi előtt pár nappal már szinte biztos voltam abban, hogy terhes vagyok, nem várt napján teszteltem erős pozit. Hozzáteszem az azt megelőző hónapban is voltak furcsa tüneteim amik amúgy nem szoktak lenni és akkor nem voltam terhes, szóval tényleg bármi lehet.
8/28 anonim válasza:
Mindenféle szokatlan pms tünetem volt, amikor nem voltam terhes. Mikor tényleg terhes voltam, akkor nem volt semmi, sőt, még a normál pms-nél is enyhébb volt. Mikor késett, akkor görcsölgettem kicsit, aztán 5 nap késés után még mindig fenn volt a hőm és szokottnál két tizeddel magasabb is volt, akkor teszteltem és pozitív lett.
9/28 anonim válasza:
Nekem semmi, az első tünetem a menstruáció elmaradása volt, és utána 2-3 nappal kezdődött a többi: hasfájdogálás, mellérzékenység, meg folyton fáztam.
10/28 anonim válasza:
1-es vagyok:
Első gyereknél ugyanolyan pms tünetek voltak, mintha meg akarna jönni, nem is igazán gyanakodtam terhességre. Második gyereknél szinte semmit nem éreztem, pedig eléggé meg szokott viselni a menzesz előtti időszak. Akkor nem voltak még igazán pms tünetek, amikor fogamzásgátlót szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!