Pfizer oltás után mennyivel lehet teherbe esni? Babának nem lett baja? Nem jött össze nehezebben?
10 év után már nem is reménykedtünk, ezért nem is védekeztünk, egy percig sem. 1 hónappal a 2. oltás után fogant meg a kisfiunk. 16. hétben vagyunk, és eddig minden rendben.
Szoktunk viccelődni, hogy nekünk lehet, hogy pont az oltás hiányzott a sikerhez.
Bizom benne,hogy lehet még gyermekem,és nem okozott nagy bajt az oltást
Én is megkaptam az első oltást,és azóta vérzés zavarom van elég durvan
Megyek szerdán orvoshoz,ma kértem időpontot,mondtam neki,hogy mi a problémám,az oltásra fogta,de még nem tudni biztosra
Remélem én leszek csak egyedi eset,mert ez igy nincs jól😪😢
Még jó hogy van már egy gyermekem 🙏
Egyik meddőségi központban (lombikosoknak) azt kommunikaljak, mihamarabb oltassanak anelkul nem is kezdenek el a lombikot szìvesen. Es a 2. oltas utan 2 honappal kezdodhet a lombik.
Ertsd elvileg oltas utann2 honap szunet aztan mehet a megtermekenyites/megtermekenyules.
Ha ehhez igazodsz, ezt nőgyogyasz dokik talaltak ki, akkor 2 honapot varjatok.
4-es vagyok
Mi is várunk,az biztos
Tegnap ráirtam pár ismerösömre,hogy nekik volt e ilyen mellékhatás,szinte mindenkitől azt a választ kaptam,hogy igen 😓
Eléggé kétségbe vagyok esve
31 éves vagyok,18 éves koromtól napra pontosan jött meg,mindig tudtam előre tervezni...nyaralást lefoglalni,stb.
Most meg...plusz erős alhasi görcs is társul
Kedves kérdező,az én véleményem szerint várjatok,ha nem sürget az idő
"4-es vagyok
Mi is várunk,az biztos
Tegnap ráirtam pár ismerösömre,hogy nekik volt e ilyen mellékhatás,szinte mindenkitől azt a választ kaptam,hogy igen 😓
Eléggé kétségbe vagyok esve
31 éves vagyok,18 éves koromtól napra pontosan jött meg,mindig tudtam előre tervezni...nyaralást lefoglalni,stb.
Most meg...plusz erős alhasi görcs is társul" Nekem és ismerőseimnek semmi nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!