Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindkét adag COVID oltást...

Mindkét adag COVID oltást beadatnád a 36. hétig?

Figyelt kérdés

Vagy megelégszel eggyel?

A 2021. május 12-i álláspont szerint a 13-36. hét között mindkét oltásadag felvehető, ha a nőgyógyász és az oltóorvos is jóváhagyja.

2021. máj. 31. 16:08
A kérdező szavazást indított:
Mindkettőt beadatom már a terhesség alatt.
Beadattam volna, de túl későn kaptam az elsőt, így a másodikat csak szülés után vehetem fel.
Elég egy adag, a másodikat csak a szülés után veszem fel.
Egy oltás elég lesz, szülés után sem veszem fel a másodikat.
Nem oltatom be magam a terhesség alatt.
Egyáltalán nem kérek oltást se terhesség alatt, sem utána.
67 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Igen, beadattam a 2.oltást is. Az 1.után semmi probléma nem volt, a 2.után fáradtabb voltam de ennyi.

Jelenleg 36 hetes vagyok, és minden rendben. 😊

2021. máj. 31. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Nem!
2021. máj. 31. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Igen, beadatom. A terhesség elején voltam covidos, bármi jobb, mint az.

Az elsőt megkaptam, júniusban megyek a másodikra

2021. máj. 31. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
a másodikat a 35. héten kellett volna kapnom, de akkor még úgy volt, hogy terheseknek majd csak szülés után. Aztán mikor pár nap múlva az a verzió jött, hogy a 36. hétig beadható a második is, akkor meg már kifutottam az időből. De nem bánom, mert nem sokkal utána meg kijött egy tanulmány, ami szerint a Pfizernél is sokkal magasabb antitest szint lesz, ha a két oltás között hosszabb idő (10-12 hét) telik el.
2021. jún. 3. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

#3-as!

Elkaptad a covidot, és oltattad is magad, mert inkább az oltás, mint a covid?

Én amikor mondtam a nődokinak, hogy fèlek az oltástól, akkor azt mondta nekem, hogy egy pfizer oltás kevesebb problémát ( tehát tud bármit okozni) okoz, mint egy covid vírus a babának.

Nekem így olyan, hogy kapott a baba ilyet is, meg olyat is... és ijesztő!

Akik beadatták maguknak és azt mondjàk minden oké a babával, ezt honnan tudják? Uh alapján?

Mi lesz majd, ha megszületik, és ilyen meg olyan problémàk jönnek elő nála?

Nem vagyok oltás ellenes egyébként, tervezem hogy beoltom magam, de csak szülés után!

Az én döntésem miatt, nem akarom, hogy a gyerekemnek, aki nem tud felette dönteni, bármi baja,szövődménye legyen az oltástól..

Persze ez a válaszom nem Rád irányult, és bocsi, hogy így neked szegeztem, csak èrdekes ez az egész. Meg az is, hogy nem

Mindegyik nődoki rakja le a voksát amellé, hogy oltsák be magukat a kismamák.. :/

2021. jún. 17. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Komolyan, van, aki jobban félti az oltástól a születendő gyerekét, mint a vírustól? O.o A vírus hosszú távú szövődményei sokkal nagyobb gondot okozhatnak, mint az oltás mellékhatásai.
2021. jún. 17. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:

youtube.com/watch?v=kf6NDIiE3Tw

Ezt kell megnézni utána lehet beszélni

2021. jún. 17. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!