Mindkét adag COVID oltást beadatnád a 36. hétig?
Vagy megelégszel eggyel?
A 2021. május 12-i álláspont szerint a 13-36. hét között mindkét oltásadag felvehető, ha a nőgyógyász és az oltóorvos is jóváhagyja.
Igen, beadattam a 2.oltást is. Az 1.után semmi probléma nem volt, a 2.után fáradtabb voltam de ennyi.
Jelenleg 36 hetes vagyok, és minden rendben. 😊
Igen, beadatom. A terhesség elején voltam covidos, bármi jobb, mint az.
Az elsőt megkaptam, júniusban megyek a másodikra
#3-as!
Elkaptad a covidot, és oltattad is magad, mert inkább az oltás, mint a covid?
Én amikor mondtam a nődokinak, hogy fèlek az oltástól, akkor azt mondta nekem, hogy egy pfizer oltás kevesebb problémát ( tehát tud bármit okozni) okoz, mint egy covid vírus a babának.
Nekem így olyan, hogy kapott a baba ilyet is, meg olyat is... és ijesztő!
Akik beadatták maguknak és azt mondjàk minden oké a babával, ezt honnan tudják? Uh alapján?
Mi lesz majd, ha megszületik, és ilyen meg olyan problémàk jönnek elő nála?
Nem vagyok oltás ellenes egyébként, tervezem hogy beoltom magam, de csak szülés után!
Az én döntésem miatt, nem akarom, hogy a gyerekemnek, aki nem tud felette dönteni, bármi baja,szövődménye legyen az oltástól..
Persze ez a válaszom nem Rád irányult, és bocsi, hogy így neked szegeztem, csak èrdekes ez az egész. Meg az is, hogy nem
Mindegyik nődoki rakja le a voksát amellé, hogy oltsák be magukat a kismamák.. :/
youtube.com/watch?v=kf6NDIiE3Tw
Ezt kell megnézni utána lehet beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!