Van olyan aki a 12.hétig 0-24ben nagyon rosszul volt,egész nap hányt,viszont ahogy betoltotte a 12.hetet azonnal elmúlt?
Szia! Ugyan így voltam kisfiamnál meg most is kislányomnál :( Sajnos nekem nem múlt el csak 15hetesen.. Addig kB a citromos fagyi volt az egyetlen amit nem hánytam ki... Tarts ki, tudom nagyon nehéz.
Mi 6évet vártunk a két gyerek között, annyi a rossz élmény... Erre most is ugyan az volt.
23hetes kismama
Nekem ugyan nem múlt el DE ez nagyon ritka, a legtöbb esetben abbamarad a 12. hét környékén.
Ha mégis marad, a 12. héttől lehet rá gyógyszert szedni, nekem kórházban olyan jól tudták kezelni, hogy bent nem is hánytam. Az első trimeszterben azért hagyják, hogy hányj, mert gyakran ez történik terhesség elején és a magzatnak sem kell sok tápanyag, mert még pici, késöbb ha hízni fog, fontosabb lesz enni, bár én szinte semmit nem ettem és normális súllyal született.
De azt tudom, hogy borzalmas az egész, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!