Lombikosok! Jártatok már úgy, hogy késett a menzeszetek, vagyis az ellenőrző ultrahangig nem jött meg, mégsem volt terhes? Mitől lehet ez?
Szia!
Én pont így voltam az előző beültetéskor.
3 fagyi babát kaptam vissza, 5 naposak voltak.
Napi 3*1 utrot és heti fél ovitrellet kellett adnom magamnak. A beülti után 3 hétre volt a kontroll. Menzi sehol már örültünk a párommal, mert eddig mindig megjött. De sajnos az UH-n és a vérvételen sem volt kimutatható a terhesség.
Nagyon kívánom neked, hogy nálad ne így legyen!!!!!!!!!!!
Én csináltam egy tesztet 2 héttel a beülti után mielőtt beadtam a 3. szurit és már az is negatív volt. Pedig attól féltem, hogy téves pozi lesz, de nem. :-((
Amúgy én Pécsre járok.
Az az érdekes, hogy teszteltem kedd délután is, azon a teszten megjelent egy nagyon-nagyon halvány csík (nem csak odaképzelem, mert a férjem is látta :-), de a szerda reggeli viszont teljesen negatív lett. Szerinted? Persze még mindig nem jött meg. Gondolom, amíg kúpozok nem is fog...
Pénteken megyek UH-ra. Majd megírom mi volt.
Szia! Nem voltam eddig gépközelben mi lett az eredmény???
Izgulok érted!!!
Sajnálóm, hogy nem sikerült!!!!
De fel a fejjel, most már csak a jövőre szabad gondolni. Én is jól kisírtam magam a kudarcok után, de más nap már csak a következő beültire gondoltam. Tudom könnyű mondani, de meg kell próbálni pozitívan gondolkodni.
Maradt fagyasztott embriód?
Én most újra szúrizom, várva a következő beültetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!