Hány napig tart a menzeszetek?
Figyelt kérdés
Nekem világéletemben mindig 7 napig tartott, erre most azt mondta valaki, hogy az hormonális problémákra utal. De szerintem nem, a biológiai könyvek is azt írják,hogy 3-8 napig tart a vérzés, és ez normális. Ezért kérdezem, hogy a való életben ez tényleg normális vagy jobb, ha dokihoz megyek.2009. júl. 10. 11:05
1/16 anonim válasza:
Nekem mindig 7-8 nap.Szerintem ez nem baj.
4/16 anonim válasza:
Szerintem a tiéd normális. Nekem viszont mindig gyenge, az első 1-2 napon egy kicsit több, de utána mindig nagyon kevés, szinte csak maszatolás. Ebben a hónapban is így volt, a 3-4. napon múlt el. Vajon ez normális?
6/16 anonim válasza:
szerintem is normális! 3-8ig jó!
7/16 anonim válasza:
Nekem még nem született meg az első babám 3 napig tartott, most meg 5 napig:(
8/16 anonim válasza:
mióta abbahagytam a gyógyszert 2-3 napig sok, aztán két nap még nyomot hagy. az ultrahang szerint a méhnyálkahártyám 10 mm, ami teljesen normális. a doki azt mondta, hogy a rövidebb mensi azt jelenti, hogy hamarabb "gyógyul" a méhnyálkahártya, tehát az jó. gondolom a hosszabb vérzés csak annyit jelent, hogy nehezebben kezdi meg a visszaépülést. próbáld ki a cickafark teát, az szerintem segít.
9/16 anonim válasza:
Sziasztok lányok. Én kérdeztem, hogy vajon az én kevés mensim jó e? Most megnyugtattatok, köszönöm!
10/16 anonim válasza:
A cickafarkból mennyit kell inni és mikor? ( utolsónak!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!