Hány napig tart a menzeszetek?
Figyelt kérdés
Nekem világéletemben mindig 7 napig tartott, erre most azt mondta valaki, hogy az hormonális problémákra utal. De szerintem nem, a biológiai könyvek is azt írják,hogy 3-8 napig tart a vérzés, és ez normális. Ezért kérdezem, hogy a való életben ez tényleg normális vagy jobb, ha dokihoz megyek.2009. júl. 10. 11:05
12/16 anonim válasza:
Nekem 6-7 napig. Néha, nagyon néha 10-12 napig.
A 7 nap még teljesen normális.
14/16 anonim válasza:
én a teákat úgy iszom, hogy este lefőzök kb. másfél liternyit, és azt iszom ameddig tart (általában másnap estig elég is szokott lenni). és most rászoktam, hogy keverem őket, mikor épp mihez van kedvem, kamillával, mentával, kakukkfűvel, körömvirággal. és teszek bele cukrot és citromot is, mert így olyan, mint egy különleges limonádé (persze ha kihűlt), ami kimondottan frissítő tud lenni ilyenkor.
16/16 anonim válasza:
nekem általában 7-8 nap és ez teljesen normális,biztos nem hormonprobléma ugyanis most voltam hormonizsgálaton és teljesen jó lett az eredményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!