Facelle Terhességi teszt szórakozott már mással is?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Két napja késik az amúgy is pontos menzeszem. Vettem két Facelle tesztet de a reggeli negatív lett,a délutáni meg extra halvány csíkos. A szemem kiesett annyira néztem de ez szerintem akkor is negatív. 😳
2021. máj. 15. 15:23
11/22 anonim válasza:
Hát, nekem ez az x-epil napokkal később lett csak pozitív mint a facelle. Ez a facelle is 10-es érzékenységű?
12/22 A kérdező kommentje:
Szia. Igen 10es érzékenységű volt.
Maradt még egy X epil teszt mert két darab volt a dobozban,megcsinálom majd azt is kíváncsiságból.
2021. máj. 16. 07:16
13/22 anonim válasza:
Nemtudom hogy örülsz e a válaszomnak.. De nekem mind2 terhességemnel ilyen volt, az xepil pedig nem mutatott semmit.
14/22 A kérdező kommentje:
Persze hogy örülök a válaszodnak 😊
Megcsináltam ma reggeli vizeletből a maradék tesztet és full negatív.
Nincs más mint várni hogy megjöjjön,ha esetleg mégsem akkor még egy teszt és orvos,mert ilyen még nem volt velem.
2021. máj. 16. 08:05
16/22 anonim válasza:
Sajnálom, lehet, hogy kémiai volt. Nekem is a 9. dpo-n volt ilyen halvány a Facelle, aztán erősödött.
17/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csalódott,mert azt vallom ha jönni akar akkor jön. Csak idegesítő hogy a mai világban ilyen egy terhességi teszt. Értem én hogy érzékeny meg minden de azokban a nőkben akik mindenáron gyermeket akarnak,okoz egy “csalódást” “becsapást”. Arról nem is beszélve hogy egy ilyen halvány-téves “pozitív” arra sarkal hogy még több tesztet vegyen az ember🤷♀️
2021. máj. 16. 09:06
18/22 anonim válasza:
Az x epil később mutatja mint a facelle . Nekem ennél halványabb volt az első facelle tesztem . Aztán szépen erősödött.
19/22 anonim válasza:
A 10-es érzékenységű teszt, mint például a Facelle, azoknak jó, akik nem tudnak várni a teszteléssel amíg késik nekik 1 hetet, így már értesülnek a kémiai terhességekről is, mint például én. Vagy azoknak, akik nem akarnak terhesek lenni, és minél előbb meg akarnak nyugodni.Ez nem a teszt hibája, szerintem kimondottan hasznos, hogy ilyen érzékeny. Tételezzük fel, hogy sokáig nem jön a baba, de így legalább tudhatja az ember, hogy nem magával a megtermékenyüléssel van a probléma, és adott esetben mondjuk nem vár az illető 1 évet a kivizsgáltatással, hogy ha azt látja, hogy már vagy 5x megtermékenyült, de mindig csírájában elhal a terhesség.
20/22 A kérdező kommentje:
Végülis jogos!
2021. máj. 16. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!