Facelle teszt - már kimutatta volna?
Március 21-én éjjel, már-már 22-én jött meg a menstruációm, ez tartott 26-ig. 27-én voltunk együtt a párommal.
Múlt hónapban először egy héttel a menstruációm előtt produkáltam PMS tüneteket, nem is gyengén. A ciklusom kicsit össze-vissza, az utóbbi időben legtöbbször 25 napra jött meg, március volt az első, hogy 27-28 napra. Április 1-én kicsit pecsételtem, és az akörüli napokban minimálisan görcsöltem. A fentiek tudatában az áprilisi menstruációmat 15 és 18 közöttre vártam/várom (bár volt, hogy 32 napra is kitolódott a ciklusom). 15-én hajtott a türelmetlenség, napközben csináltam egy 10-es IE/L-es Facelle tesztet, teljes hómező, keresve sincs rajta semmi. Még egy tesztet tervezek hétfőre is, ha addig sem jön meg.
Hét eleje óta ismét produkálom a múlt havi PMS tüneteket (nyomásra mellérzékenység, enyhe petefészekszurkálás, hát/derékfájás, ritkán minimális hasi görcs), amik meg akár terhességre is utalhatnak...
Mit gondoltok, a 15-én végzett Facelle kimutatta volna már, legalább nagyon halványan, ha lenne valami?
Igen, csak akkor, mindenféle okoknál fogva, nem releváns.
#2-es: nincs, de a spermiumok legjobb tudomásom szerint több napig is életképesek maradnak, amikor pedig már lehet
Nem is érdekelnek az okok :) A lényeg az, hogy ha 27.-én volt az aktus, és abból baba lett volna, azt már több mint valószínű, hogy mutatná a teszt. 99,99% ahogy diplomatikusan mondani szokás.
A spermiumok amúgy akkor vannak több napig életben, ha biztosított számukra a megfelelő környezet. Ez az ovulációt megelőző néhány napban (meg ovukor) van, amikor úgynevezett "termékeny nyákot" tapasztalunk. Mondjuk ha a 14. nap ovulálsz, akkor kb a 10. ciklusnapon kezd olyan lenni. Enélkül nem sokáig maradnak életben a hímivarsejtek a hüvelyben, és a mozgásuk is korlátozott. Érdemes ezt figyelgetni magadon, és akkor fogod tudni, hogy melyek a termékeny napjaid :) Neten van egy csomó infó erről, ha érdekel. Én nagyon ajánlom, nekem tök hasznos volt :) Fogamzásgátláshoz is, meg teherbeeséshez is.
A vizest úgy értem, hogy mint a víz... Teljesen híg, se színe, se szaga.
Nem próbálkozunk, pont az a baj, hogy belémállt a para... Hónap legelején volt pecsételő vérzésem és minimális görcs/alhasi szurkálás az akörüli napokban. Azóta semmi, csak most hét eleje óta a múlt havi PMS tünetek, amik most csitulnak, de az istennek nem akar megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!