Ebbol mikor lehet majd pozitiv? (Facelle ovu teszt)
Szia!
Tobb napig kell tesztelni es az alapjan lehet latni.
Nem reggeli vizeletbol, elotte nem szabad enni, inni es wcre menni es nagyjabol azonos idopontban. Ha mar nem erosodik tovabb akkor a kovetkezo 24-36 oraban varhato az ovulacio.
Egyszeri tesztelesnel ha mazlid van es elkapod a csucsot azaz erosebb a csik mint a kontrol csík lehet csak kovetkeztetni az ovulaciora. Nekem volt hogy ket napig mutatta.
Az se mindegy milyen érzékenységű a teszt. Minel erzekenyebb annal nehezebb pont eltalalni.
Remelem tudtam segiteni
Vasarnap kezdtem el tesztelni azota erosodott de azt mar nem tettem melle, mert sokkal erosebb a megszaradt csik mint akkor mikor meg friss volt. Tehat eleg felrevezeto lett volna.
Nem tudom a facelle hanyas erossegu, nekem ezt ajanlottak.
Egyebkent a parommal 2 naponta egyutt vagyunk. Szoval nem hinnem hogy mellé fogunk lőni. De azert tesztelgetek.
Nekem múlt hónapban csak száradás után látszott, hogy melyik nap volt a +.
Ebben a hónapban a száradási mindig erős lett, de most 3 percen belül látszott hogy +, pedig nekem nem szokta mutatni, és van ovum, múlthóba is volt egy kémiai terhességem.
Ilyen lett az e havi
Ez a múlt havi + száradás után
Szaradas utan nekem is ilyen.
De 3 perc utan latszik hogy azert az a csik meg negativ.
Neked viszont az ehavi szep eros :)
A 3 teszt ilyen egyutt.
Azert csinaltam 2 naponta, mert 2 naponta egyutt vagyunk a ferjemmel.
De az elso ket teszt 3 perc utan se lett olyan eros mint a kontroll csik.
A 3.nal pedig 3 perc sem telt el. Viszont a kontroll csik sokkal halvanyabb mint a masik kettonel. Az nem baj?
Bocsanat, hogy ennyire “tudatlan” vagyok ebben a temaban de nagyon szeretnenk a babat es meg soha nem volt pozitiv ovu tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!