Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebbol mikor lehet majd pozitiv...

Ebbol mikor lehet majd pozitiv? (Facelle ovu teszt)

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 13. 12:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tobb napig kell tesztelni es az alapjan lehet latni.

Nem reggeli vizeletbol, elotte nem szabad enni, inni es wcre menni es nagyjabol azonos idopontban. Ha mar nem erosodik tovabb akkor a kovetkezo 24-36 oraban varhato az ovulacio.

Egyszeri tesztelesnel ha mazlid van es elkapod a csucsot azaz erosebb a csik mint a kontrol csík lehet csak kovetkeztetni az ovulaciora. Nekem volt hogy ket napig mutatta.

Az se mindegy milyen érzékenységű a teszt. Minel erzekenyebb annal nehezebb pont eltalalni.

Remelem tudtam segiteni

2021. ápr. 13. 12:49
 2/18 anonim ***** válasza:
Mondhatni bármikor mert nekem ilyen halványan, majd egyszer kiugrik estére meg már megint halvány.
2021. ápr. 13. 12:54
 3/18 A kérdező kommentje:

Vasarnap kezdtem el tesztelni azota erosodott de azt mar nem tettem melle, mert sokkal erosebb a megszaradt csik mint akkor mikor meg friss volt. Tehat eleg felrevezeto lett volna.

Nem tudom a facelle hanyas erossegu, nekem ezt ajanlottak.

Egyebkent a parommal 2 naponta egyutt vagyunk. Szoval nem hinnem hogy mellé fogunk lőni. De azert tesztelgetek.

2021. ápr. 13. 14:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy nem eszek,iszok,pisilek teszt elott 2 oraval es nem is reggeli vizelettel csinalom:)
2021. ápr. 13. 14:13
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem múlt hónapban csak száradás után látszott, hogy melyik nap volt a +.

Ebben a hónapban a száradási mindig erős lett, de most 3 percen belül látszott hogy +, pedig nekem nem szokta mutatni, és van ovum, múlthóba is volt egy kémiai terhességem.

Ilyen lett az e havi

[link]

[link]

Ez a múlt havi + száradás után

[link]

2021. ápr. 13. 14:29
 6/18 A kérdező kommentje:

Szaradas utan nekem is ilyen.

De 3 perc utan latszik hogy azert az a csik meg negativ.

Neked viszont az ehavi szep eros :)

2021. ápr. 13. 15:12
 7/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok ez pozitív
2021. ápr. 14. 09:45
 8/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ez egy mostani teszt. Le se telt a 3 perc de mar eros volt a csik.

Akkor ez pozitiv ugye?

2021. ápr. 15. 13:30
 9/18 A kérdező kommentje:

[link]

A 3 teszt ilyen egyutt.

Azert csinaltam 2 naponta, mert 2 naponta egyutt vagyunk a ferjemmel.

De az elso ket teszt 3 perc utan se lett olyan eros mint a kontroll csik.

A 3.nal pedig 3 perc sem telt el. Viszont a kontroll csik sokkal halvanyabb mint a masik kettonel. Az nem baj?

Bocsanat, hogy ennyire “tudatlan” vagyok ebben a temaban de nagyon szeretnenk a babat es meg soha nem volt pozitiv ovu tesztem.

2021. ápr. 15. 13:40
 10/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! Ez pozitív, mind a 3!😊😊😊😊
2021. ápr. 15. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!