Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az lh teszt pozitív?

Ha az lh teszt pozitív?

Figyelt kérdés

Ha késik a mensi,és az lh teszt pozitív akkor jelezheti,hogy lassan megjön?

Vagy most van peteérés annak ellenére,hogy nem jött meg?

Tudom szokták jóstesztként használni,de én nem hiszem,hogy baba miatt pozitív most az lh teszt..5nappal ezelőtt hcg negatív lett.

Azért hcg-t érdemes lenne még egyet csinálni?

2021. ápr. 8. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha késik, szerintem csinálj egy terhességi tesztet is. 5 nappal ezelőtt, amikor negatív lett, hol tartottál a ciklusodban?
2021. ápr. 8. 16:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Ciklus 33.napja volt akkor .

Nem 28naposak,hanem 35 átlagban ..

Már késik,de hcg-t azóta nem csináltam.Annyi negatív tesztet láttam már az elmúlt hónapokban.

2021. ápr. 8. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:

De mi értelme van a menzesz késésénél ovulaciós tesztet használni?

Ha késik, akkor terhességi tesztet kell csinálni.

Az ovulációs tesztet meg a várható ovuláció előtt pár nappal kell kezdeni és a pozitív tesztig folytatni. Utána már nincs értelme.

Komolyan nem értem a logikát.

2021. ápr. 8. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Mert arra emlékeztem,hogy van még itthon hcg tesztem,de utána láttam,hogy az ovu teszt :D

Így lett pozi lh tesztem,és felmerült bennem,hogy most akkor mi van..

2021. ápr. 8. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor a legutóbbi tesztnél még nem késett, tesztelj! :)
2021. ápr. 8. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet terhes vagy. Ha az lh teszt pozi ciklus végén akkor majdnem biztos, hogy már a hcg is az lesz. Nem minden terhes nőnek lesz pozi az lh teszt, de minden erős pozi lh teszt 99%-ban babát jelez ciklus végén. Legalábbis itt gyakorin még nem olvastam ellenkező esetről. Terhesen nekem is pozi volt az lh teszt, de csak poenból csináltam meg, a hcg akkor már halványka pozitív volt.
2021. ápr. 8. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!