6napja pozitív az ovulációs tesztem az nem jó jel ugye?
Én pcos voltam, de soha nem volt pozitív ennyi ideig a tesztem. Nem jelent semmit. Tedd fel képen, megnézzük.
17hetes kismama
Ciszta minden ciklusban alakulhat ki. Így a 3 hónappal ezelőtti nőgyógyászati vizsgálat túl sokat nem jelent. Minden esetre én inkább azt gondolom, hogy vagy még nem pozi, vagy szimplán most nem lesz ovu. Nekem akkor volt ciklus végéig pozinak tűnő minden tesztem amikor kimaradt az ovu. Késett is 8 napot. Vagy tényleg a teszt erőssége a ludas. Facellet nem ismerem csak itt gyakorin látom, hogy mindenki nyafog miatta mert nem elég egyértelmű. Én mindig vaterás one step lh tesztet veszek. Az sose csapott be. (Hcg tesztje viszont nagyon vacak a 10-es kb simán 25-ös erősségű)
Ha tudsz vezess hőgörbét a teszt mellé az most megválaszolná a kérdésed. A képen egyébként látszólag pozi a teszt, viszont itt gyakorin mindenkinek ilyenkor szokott jönni egy határozottan erősebb példány. Tehát a teszt csík erősebb lesz a kontrollnál, legalábbis itt azt figyeltem meg. Tesztelj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!