Menses után pozitív teszt.... Tapasztalat??!!
Sziasztok!
Már felvettem a dokimmal a kapcsolatot...
De tapasztalatokra lennék kíváncsi. Múlt héten hétfőn rendesen (erős görcs, bő vérzés) megjött a nem várt menses. Majd pénteken abbamaradt. Tegnap (vasárnap) este ismét elkezdtem vérezni. Januárban volt egy méhen kívüli terhességem, amikor nem tudtuk, hogy baba van a dologban, csak az ügyeleten szembesültünk vele. Akkor ugyan úgy meg volt a mensesem, csak rá 2 hétre mikor repedt a petevezeték, akkor éreztem először fájdalmat és tapasztaltam vérzést.
Ebből kifolyólag reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett.... 1,5 éve szeretnénk babát. Ez idő alatt 1 missed ab és 1 méhen kívüli "jött össze".
Valakinek van tapasztalata, hogy esetleg hasonlóan megjött az első hóban és még is baba lett végül?
A kioktatást nem kérem, köszönöm. Természetesen fogok orvoshozni menni, tapasztalatra lennék kíváncsi.
Sziasztok.
Azt mondta a dokim is, hogy a véreredmény alapján nincs baba.
Nem kell újra mennem.
Új hónap, új remény talán :)
Köszi mindenkinek ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!