Menses után pozitív teszt.... Tapasztalat??!!
Sziasztok!
Már felvettem a dokimmal a kapcsolatot...
De tapasztalatokra lennék kíváncsi. Múlt héten hétfőn rendesen (erős görcs, bő vérzés) megjött a nem várt menses. Majd pénteken abbamaradt. Tegnap (vasárnap) este ismét elkezdtem vérezni. Januárban volt egy méhen kívüli terhességem, amikor nem tudtuk, hogy baba van a dologban, csak az ügyeleten szembesültünk vele. Akkor ugyan úgy meg volt a mensesem, csak rá 2 hétre mikor repedt a petevezeték, akkor éreztem először fájdalmat és tapasztaltam vérzést.
Ebből kifolyólag reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett.... 1,5 éve szeretnénk babát. Ez idő alatt 1 missed ab és 1 méhen kívüli "jött össze".
Valakinek van tapasztalata, hogy esetleg hasonlóan megjött az első hóban és még is baba lett végül?
A kioktatást nem kérem, köszönöm. Természetesen fogok orvoshozni menni, tapasztalatra lennék kíváncsi.
Ez eléggé méhen kívüli gyanús. 😞 De hátha szerencséd lesz és csak egy hematóma miatti vérzésről van szó.
Mikor mész dokihoz? Majd írd meg, hogy mi volt! 🤞
Szia!
Ettől tartok sajnos én is ismét :( Még nem válaszolt a dokim egyenlőre, bízom benne, hogy mielőbb eljutok hozzá, ha nem akkor megyek az ügyeletre. A vérzés most kicsit alább hagyott...
Írok mindenképp!
Nagyon köszönöm!
Szia!
Nagynéném végig (9 hónapig) menstruált, így csak akkor tudta hogy terhes mikor nőtt a pocak és mozogni kezdett a baba 😄 (pedig előtte volt 2 gyereke náluk nem volt ilyen)
Aztán az egyik barátom volt barátnője is mesélte, hogy első 2 hónapban rendes menzesz volt.
Keresztlányommal szintén első hónapban volt menzesz csak ott enyhébb, mint amit írtál :)
Mind3 baba megszületett egészségesen!
Egy UH minél hamarabb szükséges lenne, mai napot várd meg reagál e a doki, ha nem, szerintem menj be ügyeletre minél hamarabb, az előzményeket is említsd meg, hogy ne vegyenek fél vállról mint engem anno..
drukkolok, hogy minden rendben legyen, majd írj mi a helyzet! :)
Nagyon köszönöm!!!
Kedves Utolsó!
Igen rendes, erős görcsös volt az utolsó menses.
Tegnap és ma sem görcsöltem, egyszerűen este elkezdtem vérezni este..
Megvárom, ha ma nem reagál napközben a doki, délután bemegyünk az ügyeletre az előzmények miatt!
Írok mindenképp, hogy mi volt!
Sziasztok!
Köszi mindenkinek.
Most voltam dokinál nem látott semmit egyenlőre sem kívül, sem belül.
Vettek vért annak az eredményétől függ a további. Ma már csak barnázok..
Írok a fejleményekről!
Megkaptam a véreredményt és 15,13 IU/l lett a totál béta HCG értékem..
Várom a dokim jelentkezését.
Írok a fejleményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!