Egyik teszt pozitív , másik negatív ? Melyik téved ? Tapasztalat ?
Figyelt kérdés
Tegnap este facelle , halvány de rózsaszín jól kivehető második csík . Ma délután Livsane ( gyógyszertári ) negatív . Mindkettő 10 es teszt. Melyik téved ? 12.dpo van ma2020. nov. 27. 16:08
1/8 anonim válasza:
A facelle szokott néha fals pozitív lenni, az erősebb vizelet elszínezi.
2/8 anonim válasza:
Facelle elvileg eleg jo, sztem reggel csinalj egy harmadikat. Early predictort dicserik sokan, nekem pl a reggeli elsobol az, illetve egy clear blue is mar egyertelmuen mutatta.
3/8 anonim válasza:
Facelle és Predictor gyakran ad fals halvány csíkot. A Livsane-nak hinnék.
4/8 anonim válasza:
Ha mensi előtt tesztelsz, érdemes ugyan azzal a fajtával, hogy lásd erősödik e. Két külön tesztet nem lehet összehasonlítani. Nem várt előtt egyébként mindegy, hogy pozitív vagy negatív. Mert mensivel vége is lehet az elindult terhességnek. Teház a késés után végzett pozi teszt a lényeg. Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
En az ilyen kérdéseknél ha végül van fotó meg olyat nem láttam, hogy a kérdező által pozitívnak titulált teszt ne lett volna full negatív.
12 dpo-n meg tökmindegy. Csinálsz egyet par nap múlva és kiderül.
6/8 anonim válasza:
Nekem volt halvány csíkos facelle tesztem csak babam nem ☹️
7/8 A kérdező kommentje:
Próbálok mindjárt képet feltölteni
2020. nov. 27. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!