Pcos-om van . Inofolicet és clostilbegy kaptam . Segített ez valakinek Pcos-al? Pozitív negatív tapasztalatokat várok.
Amíg nem álltak helyre az értékeim (IR, pajzsmirigy) nekem ez így kevés volt, négy sikertelen Clostis kúrám volt. Metformin is kellett, Letrox, mozgás, fogyás, így lett végre peteérés, de gyenge. (De már ez is nagy lépés volt!) Clostit próbáltuk újra, hogy "erősebb peteérést" csináljon, magyarul combosabb sárgatest, több progeszteron, így már elsőre terhes lettem. Két havi Clostit írt fel, a második doboz megmaradt. Amikor kistesót akartunk, megint ugyan az a felállás: van peteérés, de gyenge. Harmadik próbálkozós ciklusban írt fel Clostit, ki sem váltottam, mert ugye maradt egy doboz. Azonnal terhes lettem, másodjára ikrekkel.
Amiket az állandó gyógyszerek mellé szedtem még a próbálkozások alatt: Inofolic, folsav, D vitamin, E vitamin
Ma voltam nőgyógyásznál ..
És ezt irta fel ..
Menstruáció 5-napjától szednem kell 5 napig aztán meg ék vissza hozzá uh-ra..
Kicsit off, de...
Nekem is írt fel a doki clostyt. Előtte uh-val megnézte van e cisztám, nem volt így felírta, de uh követés nem lesz. Ez nem baj???
Cisztáim vannak ..Ir valószínű az is ..
Mivel Pcos nincs Ir nélkül ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!