5+1 naposan 4,8 mm-es petezsák aggodalomra adhat okot?
Masodik terhessegem, az elsovel semmi problemam nem volt!
Masik dokihoz jarok jelenleg aki tegnapra adott idopontot. 5+1 napos voltam es nem latott semmit csak egy 4,8mm-es petezsakot.
Elkuldott ma reggelre HCG szint meresre hogy kizarja a mehenkivuli terhesseget.
Valaki volt mar hasonlo helyzetben? Lett belole baba? Elegge rám ijesztett.. nem vagyok nőgyogyász.. azt sem tudom mit kéne ilyenkor látnia plusz hogy mekkorának kéne lennie a petezsáknak.
Ha méhen belül van petezsak, kizárt a méhen kívüli terhesség.
A hcg szint is teljesen normális tartományban van. Szivhang a 6.héttől van. A doki vigye vissza a piacra a diplomáját ahol vette
Meg jobb esetben is 7.hetig szerintem van idom szivhanggal..
Szurkal neha a hasam de nem egesznap. Nincs barnazasom se semmi.
"Ha méhen belül van petezsak, kizárt a méhen kívüli terhesség."
Azért ez így nem igaz. A méhen belüli terhesség bizonyítéka az, ha a petezsákban van szikhólyag is!
Ugyanis létezik ún. ál-petezsák, ami simán összekeverhető a rendespetezsákkal és méhen kívüli terhességnél fordul elő.
Ma 10mm-es petezsakot mert, amire azt mondta nagyon jo. 2 nap alatt ennyit nott.
Es méhen belül van minden.
Kedden megyek ujra. Hatha lesz már szivhang is
En nem tudtam mire szamitsak mar..
Alapos..nagyon nagyon alapos. De ezt csak most mondtak. Volt egy ugye, targyalas stb, azota triplan oda figyel mindenre.
Meglatom mi lesz par het mulva. Ha megint valamivel a fraszt hozza ram akkor megyek a regi dokimhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!