5+1 naposan 4,8 mm-es petezsák aggodalomra adhat okot?
Masodik terhessegem, az elsovel semmi problemam nem volt!
Masik dokihoz jarok jelenleg aki tegnapra adott idopontot. 5+1 napos voltam es nem latott semmit csak egy 4,8mm-es petezsakot.
Elkuldott ma reggelre HCG szint meresre hogy kizarja a mehenkivuli terhesseget.
Valaki volt mar hasonlo helyzetben? Lett belole baba? Elegge rám ijesztett.. nem vagyok nőgyogyász.. azt sem tudom mit kéne ilyenkor látnia plusz hogy mekkorának kéne lennie a petezsáknak.
Utolso, meg lehet szivhang csak egy HCG vervetelre mentem.
Es azert jottem ilyen hamar mert ő adott idopontot, hogy megnezne ezen a heten. Multheten csak progeszteront íratattam fel es megemlitettem a pozi tesztet. Ő pedig megnezett. Nem latott semmit a vastag mehnyalkahrtyan kivul.
Szoval ennyi... Nem hozza jartam az elso terhessegemnel de tegnap kicsit ram hozta a fraszt. Azt mondta hogy lassan mar szivhangnak kellene lennie.. a 4,8 meg kicsi a 5+1 hethez.
Gondolkozom a regi dokin.. ez is aranyos meg kedves de tenyleg a fraszt hozza ram az ilyen kijelentesekkel.
Megvarom az eredmenyt mindenesetre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!