Van olyan ismerősötök aki megkapta a covid elleni oltást és teherbe esett?
Melyik fajtát kapta, hányadik után lett várandós?
Lehet hogy majd később lesz csak igazán megvàlaszolható ez a kérdés, de kíváncsi vagyok.
Egy másik kérdéshez már leírtam a mi történetünket..ha nem gond,bemásolom 😊
2 hete megkaptam az oltást (Pfizer) aznap reggel rendesen megjött a menszeszem,napra pontosan,sőt elötte való nap negatívat teszteltem,annak ellenére,hogy óvszerrel védekeztünk...3 napig volt menszeszem,ami furcsa volt,általában 5 napig szokott tartani,aluszékony voltam,egész nap
Gondoltam,hogy ez tuti,hogy az oltástól van
Volt itthon egy teszt...a 3 napos menszesz végett csináltam meg,és megdöbbentem,hogy 2 csíkos lett a teszt...
9 hónapja próbálkoztunk,és mivel tudtuk,hogy oltást fogunk kapni,ugy akartuk,hogy oltás,majd utána baba....óvszert használtunk...és lám,pont most estem teherbe...
A 2. oltást nem kaphatom meg
Beszéltem dokival,ő azt mondta,ne aggódjak
Nagyon megviccelt a szervezetem,de tudom,minden okkal történik,ennek igy kellett lennie
Rég vágytunk a babára,9 hónapja próbálkozunk,és óvszer mellett estem teherbe...hát nem gondoltuk volna
Holnap megyek UH-ra,remélem minden rendben lesz
Barátnőmék is babát akarnak,de ők nem oltatták be magukat,és szerintem nem is fogják
Nem tudtuk őket meggyőzni
Ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni
Én mikor megkaptam az 1. Pfizert, nem tudtam, de már terhes voltam, rá 2 napra csináltam tesztet, ami pozití lett. :)
Azóta minden rendben a babával, szépen nő, volt már szívhang is. :) A másodikat még nemnkaphatom meg, de a doki szerint olyan fiatal volt a terhességem, hogy nem befolyásolt semmit az oltás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!