Aki inofolic-ot szedett vélemény? Tapasztalat? Doktornőm ezt javasolta a körülmények miatt, bővebben lent írok
Volt egy elhalt terhességem ami műszeres befejezéssel ért véget. Most tellik le a 3hónap, így beszéltem a vedonovel ő milyen vitamint javasol és hogy van e értelme elmenni egy ver képet nézni meg egy hormonpanelt, vagy hagyjam. Elmondta, hogy ő a femibion0, folsav tabletta, magneB6 szedését javasolja és figyeljek az etrendemre oda( van rajtam felesleg és rajta vagyok hogy lemenjen)
Felhívtam a doktornőt és elmondtam neki miért keresem. Azt mondta mivel nem vetelesem volt, hanem elhalt terhességem és az urult ki, ezért ő feleslegesnek tartja a hormonpanelt, azért is nem említette kontrollon. És mondta hogy hiába mondtak a kórházban hogy csak egy hónapot érdemes várni, azért jó a 3hónap mert a szervezetemnek vissza kell állnia a normál kerékvágásba, és a mehnyalkaharytanak vissza kell vastagodnia, különben nem tud majd beagyazodni. Mondtam neki, hogy az első menszeszem nagyon kevés volt, most viszont nagyon sok van és darabkas, erre a válasz az volt, hogy most erősödik vissza, szoval ha ez lezajlott lehet próbálkozni. Az inofolic-ot javasolta, mert ebbe benne van minden, és nem kell külön folsavat, magneziumot szednem, hanem reggel este ebből inni(azt mondta ez por) és hogy ez túl súlyosabb hölgyeknek szokta javasolni. Segit a peteeres elősegítésére és annak beagyazodasaban.
Az lenne a kérdésem, hogy akik esetleg szedtek ilyen vitamint azoknak bevált? Mik a tapasztalatok? Nagy reményeket fűzök ehhez a hónaphoz, fel akarom készíteni a testem és a szervezetem, szoval feltankolok vitaminokkal és persze az etkezesemre és a folyadekbevitelre is nagyon oda figyelek :-)
Magnézium nincs benne, csak folsav és inozitol.
Azoknak segít elvileg, akiknek valamilyen szénhidrát anyagcsere probléma miatt ritkán van peteérése, emiatt rendszertelen a menstruációja. Ha rákeresel neten lehet olcsóbb "márkát" is kapni, mint az Inofolic. Pl inofem aktív vagy pharmekal, vagy külön is lehet inozitol port és külön folsavat kapni, olcsóbb, mint együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!