Mire kell készülni, ha kijön hozzánk felmérni a körülményeket a gyermekjólétis? Van valakinek tapasztalata?
Sajnos, a védőnőnk miatt le kell mondanunk a szolgálatot, hisz sajnos cserélni nem lehet. Azt a lehetőséget választjuk, hogy évi kétszer elvisszük hozzá: vagy ezt lehet, vagy azt, hogy ezentúl kikerülünk a gondozásból. Ha kijönnek a Gyermekjólétitől, min hasalhatunk el? Elvehetik a gyereket?
Olyanokra gondolok, hogy ha még ő nem eszik csak tápszert, akkor is legyen tele a hűtő és a fagyasztó(nem nagyon tartunk itthon ételt)? Lehet gond a cicánkból?
Kérnek a lakáshoz tulajdoni lapot vagy adásvételit? Munkáltatóit tőlünk? Megnézik a kórházi papírokat?
Mozgásfejlődését?
Mire kijönnek, 6 hónapos körül lesz a gyerek. Fogalmam sincs, mire számítsak. Van valakinek tényleges tapasztalata? Jobb, ha a férjem is itthon van?
Tudom, hogy rendben vannak a körülményeink, de ez az az ország, ahol simán rabosítanak egy orvost érvényes bérlettel, szóval bármi történhet.
Mi volt a gond a védőnővel?
NEM fognak benézni a hűtőbe, nem kérik a munkáltatóit, semmi ilyet, de azt megkérdezik, mi volt a baj a védőnővel, vagy a szolgálattal.
Én is találkoztam már borzalmas védőnővel, de ki lehetett vele jönni...
1: már tettem fel róla kérdést, oltásellenes. szóval nem az a gond vele, hogy nem elég jófej sajnos.
ezt tapasztalatból tudod, amit leírtál?
Akkor miért nem panaszolod be szimplán?
Munkaköri kötelességével ellenkezik, hogy állást foglaljon ilyen kérdésben.
3: panaszt tehetek, de ugyanúgy ki fog jönni, és sajnos ő fog. szóval ez nem megoldás, le kell mondani az egészet.
4: nem vagyunk fényevők, sem gazdagok, de észrevettük, hogyha felhalmozunk, akkor ránk rohad az étel, így naponta szoktunk a kisboltba menni, egy-egy evésnyi ételért. Nem hagyunk belőle. Tej és vaj van csak a hűtőben.
De tapasztalatokat szeretnék inkább, hogy mit fognak megnézni.:)
szintén gyj-s vagyok, mi is csak 1x megyünk ki, ha nem találunk problémát, többször nem nyaggatunk :)
ha rendezettek a körülmények, látszik hogy van pénz az alap dolgokra, nem nyitunk hűtőt, de h pl. 1 szoba-konyha mama bútoraival berendezve, ott azért megnézzük. Legyen látható helyen pelenka, tápszer, sokkal kényelmesebb, ha nem kell kérni, hogy mutasd meg, nem is kényelmetlen egyik félnek sem. Legyen kiságy, ez fontos, nagyobb babacuccok, de pl. azt senki nem fogja megnézni, hány rugi van a szekrényben.
Én elmondanám amúgy őszintén, hogy miért mondtad le a védőnőt. Téged nem tudott "megtéríteni", de lehet másnál meg sikerrel járna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!