Mármint ugye gyesen lennék, akkor mennyi fizut kapnék?
Hitel előtt állunk viszont én x éven belül szeretnék babát és ugye azalatt a hitelt még fizetni kéne
2021. ápr. 30. 20:45
1/10 anonim válasza:
A fizetésedet a hiteligénylés benyújtásának pillanatában nézik, utána nem fognak időközönként munkáltatóit kérni, ha erre gondolsz.
Viszont érdemes számolni így a gyessel, nem véletlenül hitelez a bank maximum a fizetés 50%-ig. Annyi hitelt vegyetek fel, amit gyes mellett is lazán kifizettek!
2021. ápr. 30. 20:48
2/10 anonim válasza:
Azt ne várd hogy bárki megmondja te mennyit kapnál. Függ attól milyen munkád van, milyen régóta, mennyi a biztosítási jogviszonyod stb. Ha minden kalappal az első fel évben júliustól meg többet is kapsz mint a fuzud azt követően max nettó kb 180-at. 2 éves kor után meg 28500 Ft-ot
2021. ápr. 30. 21:01
3/10 anonim válasza:
Nekem nem gond, mert kalkulálubk azzal az idővel.
Neked gond?
“GYES”-en
Csed van előbb, ha jogosult vagy
Majd gyed
Aztán 2 év után gyes
Az első 2 a fizetésedtől függ, a 3. Alanyi jogon jár
2021. ápr. 30. 21:03
4/10 anonim válasza:
A gyes alatt a "fizud" 28500 Ft, ha tényleg csak a gyesre vagy kíváncsi. A csed az a fizetés 100%-a július 1-től. A gyed kevesebb, de az is jövedelem után van számolva (ha dolgozol), csak maximalizálva van.
2021. ápr. 30. 21:07
5/10 anonim válasza:
Most néztem én is a kalkulátort, 2-es válaszoló meghozta a kedvem :D Tényleg többet kapok majd mint a fizetésem, nem is kevéssel. Hogy jön az ki? Nem mintha nem lenne jó hír :)
2021. ápr. 30. 21:15
6/10 A kérdező kommentje:
Viszont meddig kapok többet? 😂
2021. ápr. 30. 21:26
7/10 anonim válasza:
🤦♀️🤦♀️
Nézz utána...
Csed a gyerek születésétől (előbb is lehet) 6 hónapos koráig
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!