10 napja késik a menstruációm. A teszt ma reggel negatív lett . Mi lehet a probléma? Lehetek terhes ennek elllenére?
Gépek nem vagyunk, de maga a terhesség folyamata állandó...10 nap késésénél pozi lenne terhesség esetén a teszt, ha pedig szerinted az ovud mensi napján lehtettt akkor, még van legalább 4 napod a mensiig, akkor meg azért negatív a teszt mivel még be sem fejeződött az esetleges beágyazódás.
Tehát, ha te magad tudod, hogy az ovud később volt azt is illene tudni, hogy akkor még nem késik a mensid, hiszen annyival később lesz amennyivel később az ovu volt. Alapvetően az ovuláció egy bekapcsoló gomb, ovu után 14 nappal pozi lesz a teszt terhesség esetén... ennyi, akinek meg később annak később volt ovu, de a mensi is később lett volna. semmi hókuszpókusz nincs benne. Légy türelemmel, 4 nap múlva tesztelj újra. És, ha javasolhatom használj ovutesztet és akkor biztosan fogud tudni hol tartasz és nem fogsz aggódni miért nem pozi a teszt :) Hanem tudni fogod , hogy mikorra várod a mensid. És akkor időben tudsz tesztelni ami igazat mond majd.
Türelem. Még négy napod van a nemvártig.
Jól írja a 6os válaszoló!
Ovu után 14nap addig hibában tesztelsz.
Én is korán teszteltem és itt aggódtam...
Pontosan tudom hogy mikor volt ovum(hőmérő+ovu teszt) onnan számítva pont a 14.napon lett jól látható pozi. Ez 2 napja volt. A mai meg szép erős
Várd meg azt a pár napot,mindjárt hétvége. Ha akkor sem jön meg még minfuf mehetsz hétfőn dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!