Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 napja késik a menstruációm....

10 napja késik a menstruációm. A teszt ma reggel negatív lett . Mi lehet a probléma? Lehetek terhes ennek elllenére?

Figyelt kérdés
1,5 éve probálkozunk. Volt már 2 vetélésem. Mikor terhes voltam csak akkor késett, máskülönben soha. De azokat nemvárt után 3 nappal mikor teszteltem majd hogy nem leugrott :( nem tudom mi ez az egész.

2020. márc. 30. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Míg nem jön meg bármi lehet🙂
2020. márc. 30. 09:22
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagy terhes, hisz nincs hcg a szervezetedben. Ennyi idő után kimutatta volna a teszt.
2020. márc. 30. 09:36
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha tegyük fel később vokt ovu? Mikor meg kellet volna jönnie, akkor volt ilyen nyúlós nyák.. És fájt is a bal petefészkem. Nem lehet hogy azert nem mutatja még ki mert akkor fogant???
2020. márc. 30. 09:42
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
De nem vagy terhes. A teszt kimutatta volna. Más miatt késik, fogadd el a dolgot.
2020. márc. 30. 09:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Semmi esélye hogy terhes lehetek?? DE HÁT NEM VAGYUNK GÉPEK (ezt ti szoktátok mondani :D)
2020. márc. 30. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

Gépek nem vagyunk, de maga a terhesség folyamata állandó...10 nap késésénél pozi lenne terhesség esetén a teszt, ha pedig szerinted az ovud mensi napján lehtettt akkor, még van legalább 4 napod a mensiig, akkor meg azért negatív a teszt mivel még be sem fejeződött az esetleges beágyazódás.

Tehát, ha te magad tudod, hogy az ovud később volt azt is illene tudni, hogy akkor még nem késik a mensid, hiszen annyival később lesz amennyivel később az ovu volt. Alapvetően az ovuláció egy bekapcsoló gomb, ovu után 14 nappal pozi lesz a teszt terhesség esetén... ennyi, akinek meg később annak később volt ovu, de a mensi is később lett volna. semmi hókuszpókusz nincs benne. Légy türelemmel, 4 nap múlva tesztelj újra. És, ha javasolhatom használj ovutesztet és akkor biztosan fogud tudni hol tartasz és nem fogsz aggódni miért nem pozi a teszt :) Hanem tudni fogod , hogy mikorra várod a mensid. És akkor időben tudsz tesztelni ami igazat mond majd.

Türelem. Még négy napod van a nemvártig.

2020. márc. 30. 15:22
 7/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mikor tesztelsz újra?
2020. márc. 31. 10:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom talán hétvégén
2020. márc. 31. 13:51
 9/11 anonim válasza:
Rendben, majd írj, hogy mire jutottál :)
2020. ápr. 1. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Jól írja a 6os válaszoló!

Ovu után 14nap addig hibában tesztelsz.

Én is korán teszteltem és itt aggódtam...

Pontosan tudom hogy mikor volt ovum(hőmérő+ovu teszt) onnan számítva pont a 14.napon lett jól látható pozi. Ez 2 napja volt. A mai meg szép erős

Várd meg azt a pár napot,mindjárt hétvége. Ha akkor sem jön meg még minfuf mehetsz hétfőn dokihoz.

2020. ápr. 2. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!