Feltenném a 473894. kérdést azzal kapcsolatban, hogy szerintetek lehet ettől a lány terhes?
A kérdést kicsit cinikusan írtam, mert tényleg rengeteg ilyen van :D De ettől még komolyan gondolom, nem nagyon találtam olyat közülük, ami tökéletesen az én helyezetemet írná le.
Szóval egy elég nagy ivászat után, mikor a társaság elment aludni történt az eset. Benne voltam a lányban egy pár másodperc erejéig, viszont itt jön a csavar, mert nem csak egyszer, hanem 3-szor törtent meg ez, de mindig ki is vettem pár másodperc után mert eléggé parázok az ilyenektől (nem volt nálam óvszer, hülyére ittam magam, felelőtlen vagyok stb.). Ezek között történt petting, de mikor betettem, mindig letapogattam, hogy van-e a végén a szerszámnak valami, de csont száraz volt végig, nem is jellemző egyébként nálam az előváladékozás, iszonyat ritkán tapasztaltam, akkor is pár csepp volt maximum. Olvastam továbbá azt is, hogy nem magában az előváladékban van spermium, hanem az előző ejakulációból visszamaradt kis fickók keverdhetnek bele. Na már most, az egész estét végigittam, ami nem kevés pisiléssel jár. El se élveztem aznap semmikor (se előtte se utána)
Mit gondoltok lehet terhes?
Az esély kicsi, de nem 0.
Mondjuk függ, hogy a hölgy pl. szed-e fogamzásgátlót?
Ha nem és ott tart a ciklusában, akkor egy minimális esély van terhességre.
Az a pár csepp szokott lenni az előváladék, ami olyan "hírhedt".
Ezzel az a baj, hogy nem tudhatod, hogy jött-e előváladék, mert az akkor is jöhetett, amikor benne voltál.
Ha a lány az ovulációja közelében volt, csak akkor lehet esély a terhességre, bár ennyitől nem hiszem, hogy gond lenne.
Miért nem akart tablettát bevenni amúgy?
Miert nem beszélsz a lánnyal erről?
Lehet ő is ugyanúgy aggódik!
Szerintem simán megkérdezheted Tőle, hogy mikor volt peteérése, illetve mikorra várja a menzeszét. Így mindketten megnyugodnátok.
De egyébként nagyon kevés az esély arra, hogy terhes... :)
De ugye semmi sem biztonságos.. tabi mellett is előfordulnak “balesetek”. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!